Sport

Lionel Messi s-a accidentat din nou! Câte meciuri ale lui PSG va rata starul argentinian

Lionel Messi are din nou probleme medicale, după ce s-a accidentat, într-un sezon de coşmar la PSG. Starul argentinian a ratat deja 13 meciuri din actuala stagiune, din diferite motive.
19.04.2022 | 16:45
Lionel Messi sa accidentat din nou Cate meciuri ale lui PSG va rata starul argentinian
Lionel Messi s-a accidentat şi ratează meciul cu Angers (sursă foto: EPA-EFE/Kiko Huesca)
ADVERTISEMENT

PSG se apropie de câştigarea a încă unui titlu în Ligue 1, însă sezonul este unul dezamăgitor, după ce echipa a fost eliminată în optimile din Liga Campionilor. Parizienii se pot apropia şi mai mult de obiectiv cu o victorie în meciul cu Angers, de miercuri, de la ora 22:00, însă Lionel Messi va rata această partidă.

O nouă accidentare pentru Lionel Messi. Ce probleme are argentinianul

PSG a anunţat că Lionel Messi va rata meciul cu Angers, după ce jucătorul suferă de o inflamaţie a tendonului lui Ahile. Problema medicală vine după ce fotbalistul de 34 de ani a fost integralist în victoria parizienilor cu Marseille, scor 2-1, din weekend.

ADVERTISEMENT

“Leo Messi urmează un tratament pentru o inflamaţie a tendonului lui Ahile de la piciorul stâng. Va efectua noi investigaţii peste 48 de ore”, au anunţat oficialii lui PSG.

În aceste condiţii, Lionel Messi ar putea să absenteze, dacă analizele nu vor detecta o ameliorare a problemei, şi în meciul cu Lens, programat să se joace sâmbătă, de la ora 22:00.

ADVERTISEMENT

Sezon plin de accidentări şi probleme pentru Lionel Messi

Lionel Messi a ratat deja 13 meciuri ale lui PSG în actualul sezon din diferite motive. Imediat după ce a fost transferat de parizienii, argentinianul a pierdut primele două partide pentru că nu era pus la punct cu pregătirea fizică.

Apoi, Lionel Messi nu a fost prezent la meciul cu Clermont Foot, din turul campionatului, după ce jucase pentru naţionala Argentinei în preliminariile CM 2022. Alte două partide le-a pierdut la finalul lui septembrie 2021, după ce acuzat probleme la genunchi.

ADVERTISEMENT

Din nou, în octombrie 2021, Lionel Messi nu a putut să joace la PSG, împotriva lui Angers, din cauza convocării la naţionala Argentinei, care, conform contractului cu parizienii, are prioritate. În noiembrie, fotbalistul de 34 de ani a mai pierdut două meciuri, unul în Liga Campionilor şi unul în Ligue 1, din cauza unei accidentări la genunchi.

Gripa l-a ţinut pe tuşă la ultima absenţă

La începutul anului, după vacanţa din Argentina, Lionel Messi a ratat trei meciuri după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Ultima absenţă, în martie 2022, la derby-ul cu AS Monaco, a apărut după ce fotbalistul a acuzat o stare gripală.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Lionel Messi a mai pierdut un meci din Cupa Franţei, cu Feignies Aulnoye, când nu a făcut parte din lotul lui Mauricio Pochettino. Astfel, argentinianul va ajunge acum la 14 meciuri în care a absentat pentru PSG.

  • 8 goluri şi 13 pase decisive are Lionel Messi în cele 29 de meciuri jucate în actualul sezon pentru PSG

  • (P) Cota NETBET pentru Angers – PSG: 1,58 este cota pentru „peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT