Sport

Lionel Messi și-a prezentat grătarul de 650.000 de dolari! Cum arată și cum poate fi cumpărat. Foto

Lionel Messi și-a prezentat grătarul care costă 650.000 de dolari. Antonela Roccuzzo, soția fotbalistului, s-a ocupat de toate detaliile.
19.02.2024 | 09:48
Lionel Messi sia prezentat gratarul de 650000 de dolari Cum arata si cum poate fi cumparat Foto
Cum arată grătarul lui Lionel Messi care costă 650.000 de dolari. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Lionel Messi și-a prezentat noul grătar care costă 650.000 de dolari. Familia campionului mondial a cumpărat unealta de la Guillermo, care a început afacerea, producerea și vânzarea de grătare portabile, în urmă cu 8 ani. Antonela Roccuzzo, soția starului de la Inter Miami, s-a ocupat de aspectul grătarului.

Lionel Messi și-a prezentat grătarul de 650.000 de dolari!

Grație admirației de care are parte, orice acțiune a lui Lionel Messi devine o știre în toată lumea. La finalul anului trecut, fostul star de la Barcelona și PSG a contactat o firmă pentru a cumpăra un grătar. Achiziția a inspirat apariția unui nou produs.

ADVERTISEMENT

Viața afaceristului Guillermo s-a schimbat când a primit o solicitare de pe contul de Instagram al lui Lionel Messi. Totuși, Antonela Roccuzzo, soția Balonului de Aur, a fost cea care i-a scris lui Guillermo și cea care s-a ocupat de toate detaliile.

„Bună ziua, recent un prieten ți-a cumpărat un grătar și l-ai trimis aici în Miami, am vrut să văd dacă pot să comand unul mai mare și să-l trimiți în același loc”, ar fi fost mesajul pe care l-a scris Antonela Roccuzzo.

ADVERTISEMENT

Design special pentru grătarul de 650.000 de dolari al lui Lionel Messi: „Am adăugat gravuri”

Contactul pe care afacerea lui Guillermo l-a avut cu familia lui Lionel Messi a însemnat o adevărat lovitură. Producătorul din Buenos Aires a dezvăluit că a ales să-i ofere un design special grătarului lui Lionel Messi.

Grătarul lui Lionel Messi costă 650.000 de dolari.
Grătarul lui Lionel Messi costă 650.000 de dolari.

„Am făcut un design special. Am vorbit cu Antonela și i-am explicat că vrem să adăugăm câteva gravuri. Idolii noștri sunt oameni foarte umili. Vorbim prin audio. Erau foarte normali, au decis să se angajeze în design și detalii”, a spus Guillermo, citat de Telenoche.

ADVERTISEMENT

Astfel, Guillermo a decis, după contactul cu familia lui Lionel Messi, că merită să introducă pe piață un produs în cinstea carierei pe care fotbalistul argentinian o are. „Am făcut ceva special în cinstea lui. Am decis să creăm un grătar unic, inspirat de moștenirea și pasiunea lui pentru fotbal și grătar”, se arată pe site-ul oficial LaboHierro.

„Suntem mândri să-l avem pe Messi ca parte a comunității noastre și sperăm că ‘La Parrilla del Capitán’ să îi aducă la fel de multă bucurie pe cât ne-a adus nouă”, se mai arată pe site-ul oficial.

ADVERTISEMENT
Grătarul lui Lionel Messi costă 650.000 de dolari.
Grătarul lui Lionel Messi costă 650.000 de dolari.

Grătarul lui Lionel Messi costă 650.000 de dolari

Grătarul, portabil și durabil, conceput pentru pasionați, costă 650.000 de dolari americani. Grătarul este realizat din oțel inoxidabil de înaltă calitate și oferă rezistență la coroziune. De asemenea, grătarul are un aspect elegant.

Grătarul lui Lionel Messi costă 650.000 de dolari.
Grătarul lui Lionel Messi costă 650.000 de dolari.

Designul său compact îl determină să fie perfect pentru călătorii. Grătarul lui Messi poate fi achiziționat online de pe site-ul oficial. Sistemul de gătit al grătarului garantează rezultate perfecte la fiecare folosire, potrivit prezentării produsului.

ADVERTISEMENT
Tags: