Sport

Lionel Messi, veste de ultimă oară! PSG a luat decizia în privința sa. Ce se întâmplă cu atacantul suspendat: „Era foarte calm”

Lionel Messi e gata să revină la Paris Saint-Germain în primul unsprezece la meciul cu Ajaccio. Ce spune antrenorul Christophe Galtier
12.05.2023 | 16:45
Lionel Messi veste de ultima oara PSG a luat decizia in privinta sa Ce se intampla cu atacantul suspendat Era foarte calm
Lionel Messi trebuia să rateze și meciul cu Ajaccio din cauza suspendării. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Lionel Messi a fost suspendat de parzieni, iar campionul mondial cu naționala Argentinei e din ce în ce mai aproape de plecarea de pe Parc des Princes.

Lionel Messi revine la PSG în meciul cu Ajaccio. Atacantul va fi titular: „E foarte motivat să joace”

Christophe Galtier, antrenorul lui PSG, a dezvăluit la conferința de presă premergătoare meciului cu Ajaccio că Lionel Messi va reveni pe teren mai devreme: „Am vorbit marți cu Messi despre revenirea lui, ca să văd ce stare de spirit are. Era foarte calm și am simțit că e foarte motivat să joace și determinat să câștige încă un trofeu. Da, va fi titular mâine”.

ADVERTISEMENT

Astfel, starul a fost iertat și nu și-a ispășit complet pedeapsa, în condițiile în care multe voci insinuau că Lionel Messi nu va mai juca niciun meci pentru PSG.

Parizienii sunt lideri în Ligue One cu patru etape înainte de final. Campioana en-titre are 78 de puncte, la 6 lungimi distanță de Lens și la 8 față de Marseille.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi și-ar fi dat deja acordul pentru a semna cu Al Hilal

Lionel Messi ar fi ajuns la un acord de principiu cu șeicii arabi de la Al Hilal, chiar în timpul vizitei din Arabia Saudită, pentru care a fost trimis în tribună de PSG.

Informația a fost dezvăluită de jurnalistul spaniol Marcal Lorente de la El Chiringuito, iar argentinianul ar putea îmbrăca din iarnă tricoul celui mai important club din zona Golfului.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi este ademenit de Al Hilal cu un salariu regesc de 363 de milioane de euro, mult peste cele 200 de milioane de euro pe care le primește marele său rival Cristiano Ronaldo la Al Nassr.

Salariu de 9 ori mai mare decât la PSG

Messi va avea un venit anual de nouă ori mai mare decât încasează în acest moment la PSG. Acest lucru poate fi decisiv în alegerea sa, mai ales că va împlini 36 de ani și este pe final de carieră.

ADVERTISEMENT

Arabii i-au promis că îi vor aduce alături și doi dintre cei mai buni prieteni ai săi: Jordi Alba și Sergio Busquets, alături de care a scris istorie la Barcelona.


  • Cotă NETBET pentru PSG: 2,03 este cota pentru „interval goluri PSG: 2-3” la meciul PSG – Ajaccio

ADVERTISEMENT