Fotbal international

VIDEO. Juve, după Real Madrid spre Cardiff! Higuain, dublă la Monaco

UPDATE, ora 23:35 / Juventus se impune la Monaco, scor 2-0, prin dubla lui Higuain, ambele reuşite din pasele lui Dani Alves. Returul este programat marţi, 9 mai, de la ora 21:45. Juve este cu un...
04.05.2017 | 00:00
VIDEO Juve dupa Real Madrid spre Cardiff Higuain dubla la Monaco
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 23:35 / Juventus se impune la Monaco, scor 2-0, prin dubla lui Higuain, ambele reuşite din pasele lui Dani Alves. Returul este programat marţi, 9 mai, de la ora 21:45. Juve este cu un pas în finala Ligii Campionilor de la Cardiff, acolo unde o va înfrunta, cel mai probabil, pe Real Madrid, care a trecut de Atletico în manşa tur, scor 3-0.


Min 90 / Final.

Min 59: GOOOL Juventus! 0-2! Higuain marchează din nou, tot din pasa lui Dani Alves. Juve şi Real Madrid sunt clar favorite să joace finala de la Cardiff.

ADVERTISEMENT

Min 54: Subasic salvează în faţa lui Marchisio. Min. 47 / AS Monaco începe în forţă partea secundă. Falcao este blocat, însă, de Buffon. Min. 45 / Pauză. Min. 29 / GOOOL Juventus! 0-1. Higuain îi pedepseşte în cele din urmă pe francezi. Reia la colţul lung o pasă superbă, cu călcâiul, dată de Alves.

Min. 15 / Multe ocazii în primul sfert de oră. Mbappe a ratat deja două ocazii importante. Execuţiile sale au fost parate de Buffon. De partea cealaltă, Higuain a stricat câteva faze ofensive bine create de Juve.

ADVERTISEMENT

UPDATE: ora 21:31 / Au fost comunicate distribuţiile celor două echipe:

AS MONACO – JUVENTUS 0-2 (Higuain 29, 59)

VEZI VIDEO

casmon

Meciul de la Monte Carlo oferă multe dueluri interesante,

Se vor afla faţă în faţă cel mai bun atac, Monaco marcând în optimi şi în sferturi minim trei goluri pe meci şi cea mai bună apărare, care a primit doar două goluri în Liga Campionilor, nici unul în fazele eliminatorii (optimi şi sferturi)

Duelul dintre Mbappe şi Higuain. Primul este noul puşti minune al fotbalului european, marcând minim un gol pe meci în optimi şi în sferturi, al doilea a costat 90 de milioane de euro, dar nu a avut nici pe departe productivitatea atacantului de 18 ani.

ADVERTISEMENT

Juventus a mai jucat de două ori cu Monaco în cupele europene, în urmă cu doi ani şi în 1998 şi de fiecare dată s-a calificat. Din 11 confruntări cu echipele franceze Juventus nu a ratat nici o calificare.

Doi dintre jucătorii importanţi, Bakayoko de la gazde şi Marchisio au fost recuperaţi. Primul va juca protejat la faţă cu o mască, al doilea s-a refăcut după problema de la genunchi.

ADVERTISEMENT

Un alt duel cheie va fi între columbianul Falcao de la Monaco şi Dybala de la Juventus. Primul nu a găsit mediul ambiant pentru a se exprima ca om de gol decât la Monaco, al doilea e deja comparat cu Messi, dar cere să se renunţe la orice asemănare sau comparaţie, pentru că nu vrea să fie decât Dybala.

Bonucci – Glik, disputa fundaşilor centrali merge clar înspre italian, un maestru al apărării, în timp ce polonezul a trimis semnalele cuvenite spre Juventus cu o poză în care face fault la Giaccherini la limita roşului.

Lemar – Mandzukic este duelul aripilor. Francezul are toate caracteristicile, viteză, dribling, croatul e un mare luptător, care mai mult distruge ce face adversarul, decât construieşte pentru coechipieri.

ADVERTISEMENT