Fotbal international

VIDEO/ Monaco a DISTRUS Arsenal la Londra! Vezi toate REZUMATELE

Juventus - Dortmund 2-1 VEZI REZUMATUL...
25.02.2015 | 23:59
VIDEO Monaco a DISTRUS Arsenal la Londra Vezi toate REZUMATELE
ADVERTISEMENT

Juventus – Dortmund 2-1 VEZI REZUMATUL
Man. City – Barcelona 1-2  VEZI REZUMATUL
FC Basel – FC Porto 1-1 VEZI REZUMATUL
Schalke – Real Madrid 0-2 VEZI REZUMATUL
PSG – Chelsea 1-1 VEZI REZUMATUL
Şahtar – Bayern 0-0 VEZI REZUMATUL
Arsenal – Monaco 1-3 VEZI REZUMATUL
Leverkusen – Atletico 1-0 VEZI REZUMATUL

Programul returului:

retur

FINAL! Arsenal – AS Monaco 1-3, Leverkusen – Atletico 1-0.

Min 90+4! GOOOOOOOL AS MONACO! Carrasco îi execută pe ”tunari” şi marchează golul de 3-1 pe Emirates după un contraatac!

Loading the player…

Min 90. GOOOOOOOOL ARSENAL. 1-2 CU MONACO! Oxlade Chamberlain readuce speranţele calificătilor pentru ”tunari” după ce a reuşit să înscrie cu un şut plasat din afara careului!

ADVERTISEMENT
Loading the player…

Min 76. Tiago vede al doilea cartonaş galben şi este eliminat.

Min 57. GOOOOOOOOL LEVERKUSEN! Calhanoglu deschide scorul pe BayArena după o torbilă trimisă din interiorul careului.  Bellarabi are 50 % din golul colegului său…

http://youtu.be/wpmXX8vLnXE

Min 57. Giroud ratează din cîţiva metri! Francezul trimite mingea în stratosferă dintr-o poziţie excelentă!

ADVERTISEMENT
Loading the player…

Min 53. GOOOOOOOL AS MONACO. 2-0 CU ARSENAL! Berbatov a marcat golul de 2-0 după un contraatac al francezilor. În momentul şutului, bulgarul a ”culcat” 3 jucători ai lui Arsenal.

Loading the player…

Au început cele două meciuri!

Pauză pe ambele stadioane!

leverkusennn arsenal

Min 45+2. Portarul Leno are o intervenţie senzaţională la un şut pe care scria 1-0 pentru Atletico!

ADVERTISEMENT

Min 38. AS MONACO DESCHIDE SCORUL! Kondogbia trimite un şut de la 30 de metri care este deviat şi îl lasă fără replică pe Ospina!

Loading the player…

Min 33. Arsenal aproape să deschidă scorul. Sanchez trimite peste!

Min. 32. Atletico este în corzi! Leverkusen are o nouă ocazie prin Bender.

Min 26. Spahic trimite un şut puternic din afara careului care zguduie bara celor de la Atletico Madrid!

ADVERTISEMENT
Loading the player…

Min 17. AS Monaco a reintrat în joc şi nu-i mai permite lui Arsenal să stea în careul ei!

Min 13. Mandzukic trimite un şut puternic, dar este blocat de un fundaş advers.

Min 7. Bender tratează superficial o situaţie bună pentru Leverkusen.

Min 4. Arsenal pune presiune pe Monaco din minutul 1! Wellbeck are din nou o ocazie de a marca

Min 1. Ocazie pentru Arsenal! Wellbeck trimite din unghi peste poarta lui Subasic!

Au început cele două partide!

Leverkusen – Atletico Madrid

leverkusen

Arsenal – Monaco

arsenal

UPDATE / Se anunţă un meci închis între Arsenal şi AS Monaco. Francezii au o apărare beton care a permis doar 3 goluri în utimele 17 partide din Liga Campionilor!

monaco

UPDATE / Peste 2300 de fani ai formaţiei franceze AS Monaco vor fi prezenţi diseară pe Emirates pentru meciul cu Arsenal!

f

Ultimele două meciuri din turul optimilor de finală sînt mai modeste decît restul partidelor, capul de afiş fiind duelul Arsenal – Monaco, unde Arsene Wenger întîlneşte echipa pe care a antrenat-o înainte de Arsenal. Ambele partide vor putea fi urmărite în format LIVETEXT pe FANATIK.RO.

Arsenal – Monaco, miercuri, ora 21:45

* Deşi se apără bine, Monaco nu pare pregătită să ajungă în sferturile de finală, mai ales că Arsenal are un Alexis Sanchez mai motivat ca niciodată

Arsene Wenger se poate considera un om norocos. Are o echipă modestă în comparaţie cu puterile fotbalistice ale Europei, dar este mereu acolo, la masa bogaţilor, după grupe, în Liga Campionilor. Mai mult, a terminat pe doi şi tragerea la sorţi i-a adus cea mai modestă cîştigătoare de grupă, AS Monaco. Dacă mai luăm în calcul şi că monegascii nu se descurcă prea bine în deplasare şi londonezii au şansă să tranşeze calificarea încă din tur, putem spune că tehnicianul „tunarilor” mai primeşte cîte un cadou, chiar dacă nu prea aduce trofee. Cel mai probabil Arsenal va cîştiga acest meci, urmînd ca returul din Franţa să fie mult mai echilibrat.

Echipele probabile:
Arsenal (4-2-3-1): Szczesny – Chambers, Mertesacker, Koscielny, Gibbs – Flamini, Cazorla – Sanchez, Ozil, Walcott – Giroud. Antrenor: Arsene Wenger.
AS Monaco (4-3-3): Subasic – Fabinho, Wallace, Carvalho, Kurzawa – Moutinho, Toulalan, Kondogbia – Dirar, Berbatov, Carrasco. Antrenor: Leonardo Jardim.

Leverkusen – Atletico, miercuri, ora 21:45

* Pentru campioana Spaniei este primul pas spre o nouă finală de Ligă, iar sorţii i-au fost favorabili: Bayer, nu Bayern! Un adversar de bătut…

Finalista de anul trecut a avut noroc la tragerea la sorţi, fiind nevoită să treacă de una dintre cele mai modeste echipe rămase în competiţie pentru a ajunge în sferturile de finală. Simeone pare că şi-a luat gîndul de la Primera Division, mai ales că se află la 7 puncte de liderul Real, aşa că îi rămîne doar Liga, unde sezonul trecut s-a descurcat excelent. Cel mai probabil vom avea parte de un meci strîns, cu puţine goluri, în care Atletico va pleca cu prima şansă la calificare.

Echipele probabile:
Leverkusen (4-2-3-1): Leno – Hilbert, Papadopoulos, Spahic, Boenisch – Bender, Castro – Bellarabi, Calhanoglu, Son – Kiesling. Antrenor: Roger Schmidt.
Atletico Madrid (4-4-2): Moya – Juanfran, Miranda, Godin, Siqueira – Griezmann, Gabi, Tiago, Saul – Mandzukic, Torres. Antrenor: Diego Simeone.

ADVERTISEMENT