News

Barcelona – Real Madrid 1-3 în La Liga. “Galacticii” câştigă El Clasico şi se distanţează de marea rivală. Video

24.10.2020 | 18:51
Barcelona  Real Madrid 13 in La Liga Galacticii castiga El Clasico si se distanteaza de marea rivala Video
ADVERTISEMENT

Barcelona – Real Madrid 1-3 s-a jucat în etapa a 7-a din La Liga! “Galacticii” s-au impus graţie golurilor marcate de Valverde (5), Sergio Ramos (63) şi Modric (90). Ansu Fati a înscris golul de onoare al catalanilor. După El Clasico, Real Madrid a urcat, provizoriu, pe primul loc, în timp ce Barcelona este pe poziţia a 10-a, la şase puncte în faţa rivalei.

Barcelona – Real Madrid 1-3 (Ansu Fati 9 / Valverde 5, Ramos 63-penalty, Modric 90) – VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE

ADVERTISEMENT

Min. 90 / GOOOL Real Madrid! Luka Modric a dus scorul la 3-1. VEZI VIDEO

Min. 63 / GOOOL Real Madrid! Sergio Ramos a marcat din penalty. VEZI VIDEO

Min. 9 / GOOOL Barcelona! Ansu Fati egalează rapid după o pasă de la Jordi Alba.

Min.5 / GOOOL Real Madrid! Fede Valverde deschide scorul cu un şut în forţă din careu.

UPDATE, ora 16:08 / Au fost anunţate echipele de start pentru Barcelona – Real Madrid.

Barcelona: Neto – Dest, Pique, Lenglet, Jordi Alba – Busquets, De Jong – Pedri, Coutinho, Ansu Fati – Messi. Antrenor: Ronald Koeman

Real Madrid: Courtois – Nacho, Varane, Ramos, Mendy – Valverde, Casemiro, Kroos – Asensio, Vinicius, Benzema. Antrenor: Zinedine Zidane

ADVERTISEMENT

Este pentru prima oară în istoria celei mai aşteptate confruntări din fotbalul spaniol când se va juca fără prezenţa fanilor în tribune, o pierdere financiară uriaşă, pentru că fiecare El Clasico a însemnat şi o sumă importantă obţinută din încasări, adică abonamente şi bilete, ca să nu mai vorbim de marketingul din jurul acestor meciuri.

Pandemia de coronavirus a schimbat însă şi regulile sportului iar pentru moment, cu Spania lovită tot mai agresiv de al doilea val de COVID 19, autorităţile au anunţat că este exclusă revenirea publicului în tribune.

ADVERTISEMENT

Barcelona – Real Madrid Live Stream Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus

Partida Barcelona – Real Madrid se joacă sâmbătă, 24 octombrie, pe Camp Nou, în etapa a 7-a din La Liga şi va fi condusă de Jose Munuera Montero. Meciul este televizat în peste 130 de ţări din întreaga lume şi în România pe canalele Digi Sport , Telekom Sport  şi Look Plus, dar îl puteţi urmări în format LIVE VIDEO şi dacă intraţi pe site-ul FANATIK.RO

El Clasico vine într-un moment de mare tensiune pentru ambele echipe. La catalani tensiunea e generată de conflictul dintre conducerea clubului, în special preşedintele Josep Bartomeu şi jucători iar la Real Madrid de cele două neaşteptate eşecuri într-o săptămână, 0-1 acasă cu Cadiz, în La Liga şi 2-3 cu Şahtior Doneţk în Champions League.

ADVERTISEMENT

Presiune uriaşă pe Zinedine Zidane, antrenorul lui Real Madrid

Aceste rezultate pun brusc o uriaşă presiune asupra antrenorului francez Zinedine Zidane, care dacă va pierde al treilea meci consecutiv ar putea fi demis. Deocamdată, preşedintele Florentino Perez a dat un răspuns diplomatic, afirmând că are deplină încredere că Zidane va şti să redreseze situaţia.

Barcelona rămâne fără portarul titular ter Stegen, în continuare accidentat, dar acesta a semnat alături de Pique, Lenglet şi de Jong prelungirea contractului. Este singura absenţă importantă din tabăra catalană.

Real Madrid, fără Sergio Ramos în apărare

Real Madrid însă are probleme importante de lot. În primul rând nu va pe teren motorul echipei, căpitanul Sergio Ramos, stâlpul apărării, accidentat în meciul cu Cadiz şi nici fundaşul dreapta Dani Carvajal nu e apt. Din nou o linie de fund improvizată, cu Mendy forţat fundaş dreapta, cu Militao lângă Varane în centru, deloc o garanţie.

Din faţa micilor ecrane va privi El Clasico şi cel care era considerat în vara anului trecut, când s-a plătit pentru el suma de 100 milioane euro lui Chelsea, noul galactic, belgianul Eden Hazard, devenit mai degrabă noul Gareth Bale, din cauza frecvenţei ridicate a accidentărilor. Şi, totuşi, bookamkerii sunt destul de precauţi, acordând cota de 2,20 la victorie catalanilor şi 3,40 pentru Real, iar egalul are 3,10.

ADVERTISEMENT