Sporturi

VIDEO GENIAL / Bouchard, IRONIZATĂ de presa internaţională: “Superstiţia nu a ajutat-o!”

UPDATE 16:50 / Meciul dintre Bouchard şi Dulgheru a fost atent urmărit de presa internaţională după gestul lui Bouchard de la tragerea la sorţi. ...
19.04.2015 | 20:35
VIDEO GENIAL  Bouchard IRONIZATA de presa internationala Superstitia nu a ajutato
ADVERTISEMENT

UPDATE 16:50 / Meciul dintre Bouchard şi Dulgheru a fost atent urmărit de presa internaţională după gestul lui Bouchard de la tragerea la sorţi.

Victoria Alexandrei Dulgheru a făcut deliciul presei care a notat printre altele că “superstiţia lui Bouchard de a refuza să strîngă mîna cu adversara nu a ajutat-o”. 

ADVERTISEMENT

VEZI ONLINE IN TIMP REAL MECIUL CARE SE JOACA ACUM IMPOTRIVA LUI EUGENIE BOUCHARD!!! E ZIUA DECISIVA A CALIFICARII IN CANADA – ROMANIA!!!

bouchard

UPDATE / Simona Halep a comentat gestul canadiencei Eugenie Bouchard de a nu da mîna cu Alexandra Dulgheru. “N-aş vrea să comentez acest gest, pentru că ţine de educaţia fiecăruia. Eu nu aş fi făcut niciodată aşa ceva, dar aşa este ea crescută, sau aşa este obişnuită şi trebuie să-i acceptăm atitudinea”, a declarat Simona Halep pentru DolceSport.

De asemenea, jucătoarea clasată pe locul 3 mondial a vorbit şi despre răspunsul Alexandrei, după victoria cu Bouchard: “Am văzut. Chiar Alina mi-a dat link-ul, să intru pe net să văd. A fost foarte bine gîndită şi chiar amuzantă”

ADVERTISEMENT

LIVE VIDEO VEZI MECIUL CANADA-ROMANIA ONLINE!!! ANUNTUL IRINEI BEGU INAINTE DE PARTIDA CU BOUCHARD DE AZI!!!

********************************************************************************

LIVE VIDEO CANADA-ROMANIA. La finalul meciului, Alexandra Dulgheru a ironizat-o pe Eugenie Bouchard. Alexandra şi echipa ei au pregătit un salut special la finalul meciului. După victorie, Dulgheru a alergat să salute staff-ul tehnic, însă cei din echipă s-au făcut că nu vor să o salute, aluzie la gestul lui Bouchard de la tragerea la sorţi:

LIVE VIDEO CANADA-ROMANIA. Alexandra Dulgheru a vorbit la finalul partidei cîştigate cu Eugenie Bouchard că a intrat într-o transă la acest meci şi a ţinut să le mulţumească fanilor: “La nivelul acesta nu există meciuri uşoare. Am intrat în transă. Nu mă interesa dacă pierd sau cîştig, trebuia să dau tot ce am mai bun. Am încercat să uit repede situaţia de ieri şi am reuşit.

ADVERTISEMENT

LIVE VIDEO CANADA-ROMANIA. A fost un moment ciudat, am înţeles că nu a fost făcută personal la adresa mea. Poate mi-a dat forţă şi asta, dar publicul şi echipa mi-a dat cea mai mare forţă. CÎnd joci pe echipe e altă energie. Nu contează locul în clasament. Mîine nu o să fie uşor. Se poate întîmpla orice”, a declarat Dulgheru la Dolcesport.

************************

LIVE VIDEO CANADA-ROMANIA. Alina Tecşor: “Fiecare contribuie la succesul sau insuccesul echipei. Sîntem la bine şi la rău împreună. Ne bucurăm pentru Alexandra, eram optimişti, şi-a depăşit toate emoţiile şi a cîştigat. A făcut un meci de senzaţie, a arătat un tenis de înaltă calitate. Noi sîntem aici să jucăm cu sufletul. Am încercat să iau din presiunea de pe umeri”, a declarat antrenorul României.

ADVERTISEMENT

LIVE VIDEO CANADA-ROMANIA. Francoise Abanda, numărul 260 mondial, s-a impus în faţa Irinei Begu, scor 6-4, 5-7, 6-4, iar Canada conduce România cu 1-0 în FED Cup.

LIVE VIDEO CANADA-ROMANIA. E o jucătoare foarte bună, mă aşteptam la un meci greu. Mă bucur că am cîştigat. A avut ceva probleme, dar s-a luptat pînă la final şi nu mi-a oferit un meci uşor. Toată săptămîna am făcut un efort mare şi mă bucur că roadele s-au văzut cu Irina. Sînt sigur că voi avea un meci greu şi mîine, mă aştept la o partidă de nivel ridicat. Avem 1-0 şi aşteptăm să vedem ce urmează în meciul lui Eugenie şi apoi vom stabili strategia pentru duminică”, a spus Abanda conform Dolcesport, la finalul partidei.

ADVERTISEMENT
Tags: