Fotbal international

VIDEO. DEZASTRU pentru Pantilimon! A luat 6 GOLURI. Vezi reuşitele etapei din Premier League

REZULTAT...
01.11.2015 | 17:19
VIDEO DEZASTRU pentru Pantilimon A luat 6 GOLURI Vezi reusitele etapei din Premier League
ADVERTISEMENT

REZULTAT

Everton – Sunderland 6-2 (Deulofeu 19, Kone 31, 62, 76, Coates 55 aut, Lukaku 60 / Defoe 45+4, Fletcher 50) VEZI VIDEO

ECHIPELE DE START

everton sunderland

După meciurile de sîmbătă, Arsenal şi Manchester City s-au depărtat de urmăritoare, iar Leicester a urcat pe 3. Chelsea a rămas pe 15.

CLASAMENT

cityyyyy

REZULTATE

Crystal Palace – Manchester United 0-0

cry man

Manchester City – Norwich 2-1 (Otamendi 67, Toure 88 pen. / Jerome 83) VEZI VIDEO

city norw

Newcastle – Stoke 0-0

new stoke

Swansea – Arsenal 0-3 (Giroud 49, Koscielny 68, Campbell 74) VEZI VIDEO

swan arsenal

Watford – West Ham 2-0 (Ighalo 39, 48) VEZI VIDEO

watford west ham

West Brom – Leicester 2-3 (Rondon 30, Lambert 85 pen. / Mahrez 58, 65, Vardy 78) VEZI VIDEO

west leice

REZULTAT

Chelsea – Liverpool 1-3 (Ramires 4 / Coutinho 45+1, 72, Benteke 83) VEZI VIDEO

Final de meci! Liverpool se impune cu 3-1 şi zilele lui Mourinho sînt numărate.

GOOOL LIVERPOOL! Cormoranii înscriu prin Benteke, care a şutut în colţul lung al porţii apărate de Begovic.

ADVERTISEMENT

GOOOL LIVERPOOL! Cormoranii au întors meciul! Coutinho reuşeşte dubla după un nou şut puternic!

A început partea secundă!

Finalul primei reprize!

GOOOL LIVERPOOL! Cormoranii egalează în prelungirile primei reprize după şutul perfect trimis de Coutinho din afara careului!

Jocul s-a mai temperat, iar ocaziile au lipsit în primele 30 de minute.

GOOOL CHELSEA! Ramires deschide scorul cu o lovitură de cap în minutul 4!

A început meciul!

UPDATE / A mai rămas o oră pînă la startul marelui meci. Echipele de start:

LIVE VIDEO CHELSEA-LIVERPOOL. Chelsea joacă împotriva lui Liverpool sîmbătă de la ora 14:45 (Eurosport). Presa engleză scrie că ar putea fi ultimul meci al lui Jose Mourinho pe banca londonezilor. Portughezul a primit un ultimatum de la Roman Abramovici şi doar victoria îi mai salvează postul.

ADVERTISEMENT

LIVE VIDEO CHELSEA-LIVERPOOL. Jurgen Klopp a obţinut prima victorie din postura de antrenor al “cormoranilor”, 1-0 pe Anfield împotriva lui Bournemouth. Liverpool nu a pierdut pînă acum în era Klopp, bilanţul fiind: 3 egaluri şi 1 victorie.

LIVE VIDEO CHELSEA-LIVERPOOL. Dacă Mourinho va fi dat afară după meciul cu Liverpool, atunci va fi a doua oară cînd va fi dat afară după un meci împotriva lui Klopp. Prima dată se întîmpla spre finalul anului 2013, după o dublă “nebună” în semifinalele Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

LIVE VIDEO CHELSEA-LIVERPOOL. Thriller 

LIVE VIDEO CHELSEA-LIVERPOOL. A fost una dintre cele mai spectaculoase “duble” din Liga Campionilor. Real Madrid pornea în postură de favorită, însă Dortmund, antrenată de Jurgen Klopp, a avut o demonstraţie de fotbal pe teren propriu.

LIVE VIDEO CHELSEA-LIVERPOOL. Robert Lewandowski a devenit în meciul tur primul jucător care marchează 4 goluri într-o semifinală de Liga Campionilor. Dortmund s-a impus cu 4-1 şi părea că a rezolvat calificarea.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO:

LIVE VIDEO CHELSEA-LIVERPOOL. În retur, Real Madrid avea de doi bani speranţă. Totuşi, “galacticii” au forţat o calificare miraculoasă şi au fost la un pas să o obţină. Timp de 80 de minute, Dortmund s-a apărat perfect, însă golurile lui Benzema din minutul 80 şi Ramos, în minutul 88 i-a readus pe iberici în joc. În cele 5 minute cu tot cu prelungiri, Real Madrid a ratat cîteva ocazii bune care să îi califice în finală.

VEZI VIDEO:

LIVE VIDEO CHELSEA-LIVERPOOL. Mourinho, DAT afară de Klopp pentru a doua oară?

LIVE VIDEO CHELSEA-LIVERPOOL. La finalul acelei duble, soarta lui Jose Mourinho la Real Madrid era pecetluită. Mou era eliminat pentru a 3-a oară la rînd în semifinalele competiţiei din postură de antrenor al “galacticilor” şi răbdarea lui Florentino Perez ajunsese la capăt.

LIVE VIDEO CHELSEA-LIVERPOOL. Portughezul a plecat de la Real Madrid la Chelsea. El a încheiat pe locul 3 în primul sezon de la revenire şi a fost eliminat din nou în semifinalele Ligii, de această dată de Atletico Madrid.

LIVE VIDEO CHELSEA-LIVERPOOL. Mourinho a cîştigat campionatul în stagiunea trecută, însă începutul dezastruos al sezonului 2015 îl poate costa postul. Scandalul cu medicul Eva Caneiro din prima etapă, conflictul cu presa britanică şi faptul că a pierdut vestiarul e aproape să îl ducă la demitere.

LIVE VIDEO CHELSEA-LIVERPOOL. Coincidenţă sau nu, ultimul meci al lui Mourinho la o echipă ar putea fi tot împotriva lui Jurgen Klopp. Neamţul, recent ajuns la FC Liverpool poate avea un rol important în ceea ce priveşte demiterea portughezului de la Chelsea.

LIVE VIDEO CHELSEA-LIVERPOOL. Britanicii au stabilit cotele înlocuitorului

LIVE VIDEO CHELSEA-LIVERPOOL. Mari amatori de pariuri, britanicii au stabilit cotele pentru viitorul antrrenor al lui Chelsea. Principala variantă e antrenorul lui Bayern, Pep Guardiola, tehnician care are şi cea mai mică cotă, 4,00. Ancelotti are cota 6,00 pentru o revenire, iar cei care pariază că Simeone va fi viitorul manager, cîştigă de 9 ori suma pariată

LIVE VIDEO CHELSEA-LIVERPOOL. Există şi variante surpriză, chiar fanteziste, dar care pot aduce averi pariorilor dacă se confirmă. Brendan Rodgers are cotă 33,00 să fie alesul, în timp ce cota pentru o numire a lui Wenger e “doar” 80,00.

Cote pentru înlocuirea lui Mourinho:

chelsea

 

ADVERTISEMENT
Tags: