Fotbal international

Bundesliga live video etapa 4. Goluri multe în acest weekend. Bayern, victorie cu Schalke, Dortmund, doar egal

22.09.2018 | 21:30
Bundesliga live video etapa 4 Goluri multe in acest weekend Bayern victorie cu Schalke Dortmund doar egal

Meciurile din etapa a 4-a din Bundesliga le puteți vedea live stream la TV Online. Super meciurile din această rundă se pot vedea pe Telekom Sport și Digi Sport. Toate golurile și fazele importante vor fi și pe fanatik.ro. Primul meci al etapei va fi Stuttgart – Fortuna Dusseldorf, iar ultimul Eintracht Frankfurt – Leipzig. Vezi toate detaliile partidelor din Bundesliga accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


Vineri, 21 septembrie
VfB Stuttgart – Fortuna Dusseldorf 0-0
Sâmbătă, 22 septembrie
TSG Hoffenheim – Borussia Dortmund 1-1 (Joelinton 44 / Pulisic 84)  VEZI VIDEO
Hertha Berlin – Borussia Monchengladbach 4-2 (Ibisevic 31, 63, Lazaro 34, Duda 73 / T. Hazard 29, Plea 67) VEZI VIDEO
FC Augsburg – Werder Bremen 2-3 (Koo 45+3, Max 47 / Kruse 34, Eggestein 36, Klaassen 75) VEZI VIDEO
VfL Wolfsburg – SC Freiburg 1-3 (Mehmedi 61 / Sallai 7, Peterson 21) VEZI VIDEO
FC Nurnberg – Hannover 2-0 (Anton aug 76, Knull 77) VEZI VIDEO
Schalke 04 – Bayern Munchen 0-2 (James 9, Lewandovski 64 pen) VEZI VIDEO
Duminică, 23 septembrie
Bayern Leverkusen – FSV Mainz (16:30)
Eintracht Frankfurt – RB Leipzig (19:00)


UPDATE, ora 23:45: Partida Stuttgart – Dusseldorf 0-0, prima din etapa a 4-a din Bundesliga a rămas indecisă după 90 de minute, iar fanii fotbalului din Germania se vor putea bucura sâmbătă de de o serie de jocuri importante precum Schalke – Bayern sau Hoffenheim – Borussia Dortmund.


Singurul fotbalist român prezent în Bundesliga, mijlocașul Alexandru Maxim va avea un meci extrem de greu. Echipa sa, FSV Mainz, se va deplasa pe BayArena pentru întâlnirea cu Bayer Leverkusen, surprinzătoarea codașă a actualului sezon din campionatul Germaniei.

Bundesliga live stream la TV Online. Vezi etapa 4 din Germania la Telekom Sport

Runda cu numărul 4 din Bundesliga se poate vedea la online TV și live stream, iar Telekom Sport va transmite pe canalele sale cel mai interesante șase întâlniri. De asemenea, toate golurile și fazele importante se pot vedea și pe www.fanatik.ro, care vă va ține la curent cu tot ce se va întâmpla în campionatul Germaniei.

Partidele cu cel mai mare impact din această rundă sunt Hertha Berlin – Borussia Monchengladbach, Schalke – Bayern Munchen și Eintracht Frankfurt – Leipzig, iar derby-ul Hoffenheim – Borussia Dortmund va putea fi vizionat și la Digi Sport. Toate aceste meciuri vor putea fi urmărite live

Bundesliga etapa 4 – Program, rezultate și scoruri în Germania

Bundesliga este unul dintre cele mai interesante campionate ale Europei, iar pe www.fanatik.ro veți putea găsi în timp real pe toată perioada weekend-ului informații cu privire la meciurile din etapa cu numărul 4. Programul complet al rundei cu numărul 4 este următorul:

Clasament Germania

Campionatul german este dominat încă de la început de Bayern Munchen, care este singura formație ce a obținut trei victorii din tot atâtea meciuri. Surprinde faptul că două echipe de top, Bayer Leverkusen și Schalke 04 nu au reușit încă să spargă gheața și să adune vreun punct Vezi aici, în timp real, clasamentul din Bundesliga, actualizat în timp real.

Hoffenheim – Dortmund live online pe Telekom Sport 2 și Digi Sport 3, sâmbătă, ora 16:30

Duelul echipelor care au prins la ”mustață” în sezonul precedent locuri de Champions League se anunță unul extrem de deschis, cele două formații fiind recunoscute pentru jocul ofensiv. Hoffenheim este neînvinsă în ultimele 5 meciuri directe jucate acasă și în fiecare a marcat mai mult mde două goluri.

Cu toate acestea, elevii lui Julian Nagelsmann au avut un început de sezon mai ezitant, reușind o singură victorie, în timp ce Dortmund încearcă să țină pasul cu Bayern, acumulând 7 puncte. La mijlocul săptămânii, în Champions League, Hoffenheim a remizat cu Șahtior Donețk în deplasare, scor 2-2, în timp ce Dortmund s-a impus la Bruges cu scorul de 1-0. Vezi meciul LIVE STREAM aici!

Schalke – Bayern Munchen, live la TV Online pe Telekom Sport 3, sâmbătă, ora 19:30

Acest meci reprezintă un clasic în fotbalul german, cele două formații urmând să se întâlnească pentru a 104-a oară. ”Minerii” au început dezastruos de sezon, cu trei înfrângeri în campionat și remiză acasă cu FC Porto în Champions League, în timp ce Bayern a câștigat toate partidele, ultima pe terenul celor de la Benfica Lisabona, scor 2-0.

Arjen Robben, Robert Lewandowski și Thiago Alcantara sărbătoresc un gol marcat de Bayern Munchen într-un meci cu Schalke 04
Arjen Robben, Robert Lewandowski și Thiago Alcantara sărbătoresc un gol marcat de Bayern Munchen într-un meci cu Schalke 04

Antrenorul bavarezilor Niko Kovac nu-i va avea la dispoziție pe accidentații Kingsley Coman, Rafinha, Corentin Tolisso și Thiago Alcantara, în timp ce de la gazde vor absenta Benjamin Stambouli și Bastian Oczipka. Vezi meciul LIVE STREAM aici!

Frankfurt – Leipzig, live stream pe Telekom Sport 4, duminică, ora 19:00

Cele două formații ajung la acest duel după prestațiile avute în meciurile din Europa League, astfel că amândouă vor fi puțin obosite. Și Frankfurt, și Leipzig nu au reușit decât câte o victorie în campionat în acest sezon și se află la mijlocul clasamentului, dar ambiția lor este să urce în lupta pentru cupele europene.

De fiecare dată în cele patru întâlniri directe s-au marcat cel puțin trei goluri și în mod normal acest lucru se va întâmpla duminică. Dacă oaspeții nu au nicio problemă de lot, de la gazde vor lipsi Carlos Salcedo, Goncalo Paciencia, Timothy Chandler – accidentați și Jetro Willems – suspendat. Vezi meciul LIVE STREAM!