Simona Halep

Ce adversare va avea Simona Halep la Roland Garros 2020. Duel tare încă din turul 1 şi posibil meci cu o româncă în runda secundă. Super confruntare la masculin: Murray – Wawrinka

24.09.2020 | 19:48
Ce adversare va avea Simona Halep la Roland Garros 2020 Duel tare inca din turul 1 si posibil meci cu o romanca in runda secunda Super confruntare la masculin Murray  Wawrinka
ADVERTISEMENT

Doar într-un an nebun, așa cum este 2020, puteam avea Roland Garros la final de septembrie. Datele de desfășurarea ale competiției au fost schimbate din cauza pandemiei de coronavirus. Competiția începe pe 27 septembrie.

Mai exact, a fost amânat într-o perioadă în care Franța avea sub 1000 de cazuri pe zi, de multe ori și sub 500. Și se va juca exact când Franța bate record după record, cu peste 10.000 de cazuri pe zi.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 19:26 / Iată cum ar putea arăta tabloul Simonei Halep spre finala de la French Open 2020. Nu a fost o tragere la sorţi favorabilă. Încă din primul tur va fi o adversară complicată. Sara Sorribes Tormo (70 WTA) este o specialistă a jocului pe zgură şi poate pune mari probleme. Pe tabloul masculin avem un super meci în turul 1: Andy Murray – Stan Wawrinka!

  • Turul 1: Sara Sorribes Tormo
  • Turul 2: Irina Begu
  • Turul 3: Catherine Bellis
  • Turul 4: Dayana Yastremska / Marketa Vondrousova
  • Sferturi de finală: Kiki Bertens
  • Semifinale: Elina Svitolina / Serena Williams
  • Finală: Karolina Pliskova / Garbine Muguruza / Petra Kvitova
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 19:20 / S-au stabilit meciurile de pe tabloul principal la feminin. Iată ce adversare au româncele în turul 1. Simona Halep şi Irina Begu s-ar putea duela în turul 2 la Roland Garros!

Simona Halep – Sara Sorribes Tormo

Irina Begu – Jil Teichmann

Ana Bogdan – Timea Babos

Patricia Țig – Stefanie Voegele

Sorana Cîrstea – Elena Rybakina


UPDATE, ora 19:03 / Tragerea la sorți a început cu un discurs al președintelui Federației Franceze de Tenis, Bernard Giudicelli. Conform protocolului pentru prevenirea Covid-19, tragerea la sorți se va face electronic.

ADVERTISEMENT

Și, totuși, așteptăm ca la Paris, în următoarele două săptămâni, să nu fie loc de surprize. Să câștige favorita numărul unu a competiției, Simona Halep. Ar fi al treilea titlu de Grand Slam pentru jucătoarea din România. Și al doilea de la French Open.

Joi, de la ora 19:00, va avea loc tragerea la sorți pentru tabloul principal al competiției. România a avut un număr record de reprezentanți dacă includem și jucătorii din calificări. Nu mai puțin de 16!

ADVERTISEMENT

Simona Halep este favorită numărul 1 și din perspectiva caselor de pariuri. Cotă 4,00 la câștigarea trofeului

Simona Halep, Patricia Țig, Irina Begu, Sorana Cîrstea și Ana Bogdan sunt calificate direct pe tabloul principal. Au fost alte șapte jucătoare în calificări, dintre care trei au ajuns până în ultimul act. Mai au doar un meci pentru tabloul principal. Este vorba despre Irina Bara, Monica Niculescu și Gabriela Ruse.

Și la dublu feminin sunt foarte multe reprezentante ale României: Andreea Mitu / Patricia Țig, Raluca Olaru / Irina Begu perechi sută la sută românești. Dar și Monica Niculescu (alături de Misaki Doi), Sorana Cîrstea (alături de Sarra Soribes Tormo), Ana Bogdan (alături de Rebecca Petterson) și Irina Bara (alături de Fanny Stollar).

La masculin vom fi reprezentați de Marius Copil în proba de simplu și de Horia Tecău (alături de Jean Julien Rojer) în proba de dublu. Ambii direct pe tabloul principal al competiției.

Simona Halep este cap de serie numărul 1, dar și principala favorită conform caselor de pariuri. Bookmakerii oferă cotă 4,00 pentru o victorie a româncei.

Jucătoarea de pe locul 2 mondial ar putea profita de numeroasele retrageri. Cele mai notabile sunt ale australiencei Ashleigh Barty, locul 1 WTA, campioana en-titre, și Naomi Osaka, învingătoarea de la US Open.

ADVERTISEMENT