Life

Livia Graur vrea să se îngrașe și nu poate. Prezentatoarea solicită sprijin: ”Încerc să fac tot ce nu recomandă medicul”

Livia Graur duce o luptă cu kilogramele...în minus. Prezentatoarea știrilor de la Prima TV caută soluții să se îngrașe. A apelat și la ajutorul nutriționiștilor, dar în zadar.
24.06.2022 | 00:30
Livia Graur caută soluții să se îngrașe. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

În timp ce multe vedete depun efort să piardă din kilograme, pentru a avea o siluetă ca trasă prin inel, Livia Graur dimpotrivă. Prezentatoarea știrilor de la Prima TV consideră că este prea slabă și își dorește să se îngrașe.

Livia Graur se teme că va ajunge la anorexie. Știrista de la Prima TV vrea să mai pună câteva kilograme

Livia Graur le cere fanilor sfaturi pentru a mai acumula câteva kilograme, căci în prezent are 49 și se teme că va ajunge la anorexie. Nici măcar nutriționiștii nu au reușit să o aducă pe drumul cel bun.

ADVERTISEMENT

Mai mult, prezentatoarea de știri mânăncă pâine zilnic, în cantități mari și la ore nepotrivite, în speranța că va mai pune ceva pe ea, dar tot fără rezultat.

”Ba mănăncă Livia, mănâncă foarte mult! Duc o cură de îngrășare! Să știe toată lumea că eu mă chinui. Dacă are cineva o soluție ca eu să pun ceva pe mine, că nici nutriționiștii nu au găsit-o, să spună!

ADVERTISEMENT

Mănânc multă pâine zilnic. Eu cumpăr pâine mare, de aia boierească, și mănânc cam 4-5 felii la o masă. Mănânc la orice oră din zi și din noapte, ori de câte ori mi-e foame, și chiar și seara foarte târziu, ceea ce nu este deloc recomandat.

Încerc să fac tot ce nu recomandă medicul: iau și vitamine, mai ales vitamina C, că dă poftă de mâncare”, a spus Livia Graur pentru Click!

ADVERTISEMENT

Livia Graur mănâncă multă pâine și ciocolată să mai acumuleze kilograme

Vedeta a dezvăluit și că a început să mănânce din ciocolata fiicei sale, pe care i-a mai redus-o, de altfel, deoarece a luat unele proporții într-o vacanță recentă, de la Disneyland.

”Toată lumea zice că eu nu mănânc nimic, dar mâncara mea preferată e mâncarea italienească. Paste, pizza, tot ce vrei mânânc. Lasagna, canelloni și le și fac, le și mănânc.

ADVERTISEMENT

 La fiica mea, Renata e invers, a cam luat proporții, așa că am redus ciocolata. Acum mănâncă mama ciocolata”, a mai detaliat Livia Graur.

ADVERTISEMENT

Livia Graur are 36 de ani și prezintă Știrile Focus de la Prima TV. Lucrează de mai bine de 14 ani în televiziune. Este originară din București, dar a copilărit și la Paris, datorită tatălui său, care muncește în capitala Franței.