ADVERTISEMENT
Life

Livian de la Puterea Dragostei, descumpănit de ziua lui. Ce a pățit câștigătorul sezonului trecut

Autor: Alexa Serdan | 29.08.2020 | 14:28
Livian de la Puterea Dragostei, descumpănit de ziua lui. Ce a pățit câștigătorul sezonului trecut
Livian de la Puterea Dragostei, descumpănit de ziua lui. Ce a pățit câștigătorul sezonului trecut. Sursa foto: Instagram.com

Livian, câștigătorul sezonului doi al show-ului matrimonial „Puterea dragostei”, a trăit la intensitate maximă ziua sa de naștere, vorbind cu emoție despre relația pe care a avut-o cu Bianca Comănici. Fiul lui Nelson Mondialu și-a sărbătorit aniversarea departe de țară, în Istanbul.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent din emisiunea de la Kanal D a mărturisit că a ajuns de curând în Turcia, țară care i-a transmis un sentiment ciudat. „Lobo”, așa cum este cunoscut tânărul, nu credea că îi va fi dor de Istanbul, însă acum spune că se „simte ca acasă”.

„Când am ajuns pe străzile pe care umblam, m-a luat un sentiment ciudat. A fost frumos. Mă gândeam că n-o să-mi fie dor de Istanbul. M-am simțit ca acasă”, a spus Livian, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Livian, cuvinte de laudă la adresa fostei partenere de viață, Bianca Comănici

Băiatul lui Nelson Mondialu nu a uitat-o de ziua sa de naștere pe fosta iubită, femeia alături de care a câștigat sezonul doi din emisiunea „Puterea Dragostei”. Livian are numai cuvinte de laudă la adresa frumoasei brunete despre care spune că e foarte ambițioasă și puternică.

Deși foarte multă lume îi vedea împreună după încheierea filmărilor din Turcia, iată că cei doi au luat decizia de a merge pe drumuri separate.

ADVERTISEMENT

Câștigătorul sezonului trecut de la Kanal D spune că nu mai simte că lucrurile între ei se îndreaptă către o relație amoroasă, motiv pentru care deja a pus ochii pe o concurentă din sezonul actual.

„A fost frumos tot ce-a fost, poate fi la fel de frumos, dar nu spre o relație. Sincer, nu mai simt să meargă spre o relație. În urma discuțiilor, a tuturor chestiilor. E o fată extraordinară, o parteneră de viață, care te îngrijește, te trage după ea pentru că ea este într-o continuă creștere.

ADVERTISEMENT

E foarte ambițioasă și puternică. Dar e ceva care provoacă o scânteie care deranjează, care ne aduce mereu într-un punct de tensiune”, a mai spus „Lobo”, potrivit sursei citate mai devreme.

Bianca Comănici, mesaj emoționant pentru Livian de ziua sa de naștere

Nici Bianca Comănici nu l-a uitat pe fostul ei partener de viață. Frumoasa brunetă i-a transmis un mesaj emoționant de ziua sa de naștere, mărturisind că aceste vorbe i le-ar fi spus și cu oricare altă ocazie.

ADVERTISEMENT

„Nu o să îți urez lucrurile astea doar pentru că este ziua ta, îți doresc lucrurile astea pentru tot restul vieții tale.

Îți doresc ca toate dorințele tale să se îndeplinească, îți doresc să fii fericit, să fii iubit și să nu uiți niciodată câți oameni te iubesc, câți oameni te apreciază și sper să rămâi la fel pentru tot restul vieții tale. Te pup, la mulți ani!”, i-a transmis Bianca lui Livian într-un InstaStory.

ADVERTISEMENT

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!