Life

Livian de la Puterea Dragostei, descumpănit de ziua lui. Ce a pățit câștigătorul sezonului trecut

29.08.2020 | 14:28
Livian de la Puterea Dragostei descumpanit de ziua lui Ce a patit castigatorul sezonului trecut
Livian de la Puterea Dragostei, descumpănit de ziua lui. Ce a pățit câștigătorul sezonului trecut. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Livian, câștigătorul sezonului doi al show-ului matrimonial „Puterea dragostei”, a trăit la intensitate maximă ziua sa de naștere, vorbind cu emoție despre relația pe care a avut-o cu Bianca Comănici. Fiul lui Nelson Mondialu și-a sărbătorit aniversarea departe de țară, în Istanbul.

Fostul concurent din emisiunea de la Kanal D a mărturisit că a ajuns de curând în Turcia, țară care i-a transmis un sentiment ciudat. „Lobo”, așa cum este cunoscut tânărul, nu credea că îi va fi dor de Istanbul, însă acum spune că se „simte ca acasă”.

ADVERTISEMENT

„Când am ajuns pe străzile pe care umblam, m-a luat un sentiment ciudat. A fost frumos. Mă gândeam că n-o să-mi fie dor de Istanbul. M-am simțit ca acasă”, a spus Livian, notează wowbiz.ro.

Livian, cuvinte de laudă la adresa fostei partenere de viață, Bianca Comănici

Băiatul lui Nelson Mondialu nu a uitat-o de ziua sa de naștere pe fosta iubită, femeia alături de care a câștigat sezonul doi din emisiunea „Puterea Dragostei”. Livian are numai cuvinte de laudă la adresa frumoasei brunete despre care spune că e foarte ambițioasă și puternică.

ADVERTISEMENT

Deși foarte multă lume îi vedea împreună după încheierea filmărilor din Turcia, iată că cei doi au luat decizia de a merge pe drumuri separate.

Câștigătorul sezonului trecut de la Kanal D spune că nu mai simte că lucrurile între ei se îndreaptă către o relație amoroasă, motiv pentru care deja a pus ochii pe o concurentă din sezonul actual.

ADVERTISEMENT

„A fost frumos tot ce-a fost, poate fi la fel de frumos, dar nu spre o relație. Sincer, nu mai simt să meargă spre o relație. În urma discuțiilor, a tuturor chestiilor. E o fată extraordinară, o parteneră de viață, care te îngrijește, te trage după ea pentru că ea este într-o continuă creștere.

E foarte ambițioasă și puternică. Dar e ceva care provoacă o scânteie care deranjează, care ne aduce mereu într-un punct de tensiune”, a mai spus „Lobo”, potrivit sursei citate mai devreme.

ADVERTISEMENT

Bianca Comănici, mesaj emoționant pentru Livian de ziua sa de naștere

Nici Bianca Comănici nu l-a uitat pe fostul ei partener de viață. Frumoasa brunetă i-a transmis un mesaj emoționant de ziua sa de naștere, mărturisind că aceste vorbe i le-ar fi spus și cu oricare altă ocazie.

„Nu o să îți urez lucrurile astea doar pentru că este ziua ta, îți doresc lucrurile astea pentru tot restul vieții tale.

Îți doresc ca toate dorințele tale să se îndeplinească, îți doresc să fii fericit, să fii iubit și să nu uiți niciodată câți oameni te iubesc, câți oameni te apreciază și sper să rămâi la fel pentru tot restul vieții tale. Te pup, la mulți ani!”, i-a transmis Bianca lui Livian într-un InstaStory.

 

 

 

ADVERTISEMENT