Life

Livian de la Puterea dragostei, show total cu Nelson Mondialu de când s-a întors din Turcia. Râzi cu lacrimi – Video

16.07.2020 | 12:44
Livian de la Puterea dragostei show total cu Nelson Mondialu de cand sa intors din Turcia Razi cu lacrimi  Video
ADVERTISEMENT

Livian de la Puterea dragostei s-a întors de curând în țară, din Turcia, acolo unde s-a filmat reality-show-ul care l-a făcut celebru.

Livian și Nelson Mondialu, planuri pentru apartamentul fostului concurent de la Puterea dragostei

Vedeta de la Kanal D se pregătește să își cumpere un apartament în Cluj, unde ar urma să stea cu aleasa inimii sale, Bianca, cea pe care a cunoscut-o în celebra emisiune.

ADVERTISEMENT

Livian a postat pe contul său de Youtube un videoclip în care se contrazice cu Nelson Mondialu, cel care a avut grijă de el de mic, căci fusese vândut de tată când avea doar patru ani, pe măsurători și chestii legate de achizițiile pe care ar vrea să le facă băiatul pentru apartamentul său.

Imaginile au stârnit hohote de râs în rândul fanilor celor doi, căci la un moment dat, Nelson nu face diferența între lățime și lungime, iar apoi se contrazice cu fiul său adoptiv pe prețuri.

ADVERTISEMENT

Nelson, mesaj extrem de dur la adresa lui Mugur Mihăescu, alias Garcea

Cei doi au dezvăluit și câteva din trucurile pe care le folosesc atunci când merg la cumpărături pentru a nu fi păcăliți.

Livian a spus că se îmbracă cu haine care nu sunt de firme pentru ca anumite prețuri să nu fie umflate. Nelson Mondialu s-a plâns apoi că el a pățit-o când a vrut să cumpere o casă și asta pentru că a fost recunoscut de vânzători.

ADVERTISEMENT

„Ați băgat triplu preț. La casă de 15.000 de euro ați pus 45.000 de euro. Lăsați că vine pandemia și stați la o parte. Stați că trimit și DNA-ul peste ei”, a spus în stilul caracteristic Nelson pe Youtube.

Apoi, dând din una în alta, Nelson a avut critici de adus lui Mugur Mihăescu, pe care nu îl consideră un comediant așa bun pe cum îl cred unii.

ADVERTISEMENT

„Păi ăla-i femeie. Nu a făcut altceva decât să îl pună Axinte în spate, Axinte cu dovleacul”, a comentat destul de dur clujeanul.

ADVERTISEMENT