Life

Livian de la Puterea dragostei, mesaj extrem de emoționant pentru Bianca. Fanii au lăcrimat – Video

14.07.2020 | 17:57
Livian de la Puterea dragostei mesaj extrem de emotionant pentru Bianca Fanii au lacrimat  Video
ADVERTISEMENT

Livian de la Puterea dragostei i-a adresat un mesaj extrem de emoționant iubitei sale, Bianca, cu ocazia zilei sale de naștere.

Livian de la Puterea dragostei, mesaj de ziua Biancăi

Concurentul din Cluj a ținut să marcheze acest moment frumos din viața femeii alături de care vrea să formeze o familie frumoasă, pe care a cunoscut-o în reality-show-ul de la Kanal D filmat în Turcia.

ADVERTISEMENT

Livian a postat pe contul său de Youtube momentul emoționant și surpriza pe care i-a făcut Biancăi, pe care a cunoscut-o în Piața Tacsim din Istanbul.

„Bianca, sunt cât se poate de emoționat. Nu știu cum să-ți zic. Vreau să-ți fac surpriza asta în mediul online să-ți dedic clipul acesta ție, în semn de mulțumire pentru faptul că ai existat și încă exiști în viața mea”, și-a început mărturisirea Livian.

ADVERTISEMENT

Cei doi sunt în cărți pentru câștigarea reality-show-ului de la Kanal D

„M-am gândit ce te-ar putea atinge la suflet, să-ți pună zâmbetul pe buze și gândindu-mă, mi-a venit ideea să pun clipul când ne-am întâlnit prima oară, în Tacsim atunci când a fost meciul de fotbal. Drept dovadă, nu am mințit când am zis să eram la un meci de fotbal, atâta tot că eram cu Bianca”, a continuat îndrăgostitul.

„Vă las și vouă să vă bucurați de acest clip să vă gândiți ce bine ne înțelegeam, cât de frumoasă era atmosfera încă de la început și sper să îi urați un călduros „La mulți ani!”. Te pup și încă o dată, sunt cel mai fericit că exiști: La mulți ani!”, a încheiat Livian.

ADVERTISEMENT

Livian și Bianca formează unul din cele mai iubite cupluri de la Puterea dragostei. Cei doi sunt preferații publicului pentru titlul de câștigători ai celui de-al doilea sezon al emisiunii pe care o prezintă Andreea Mantea, iar asta reiese din vizualizările pe care le au cei doi pe Youtube.