Life

Livian Pop și Bianca Comănici de la Puterea dragostei, împreună într-un alt show tv. Unde vor putea fi urmăriți

Livian Pop și Bianca Comănici de la Puterea dragostei vor putea fi văzuți din nou împreună la televizor, tot la Kanal D.
31.08.2021 | 15:26
Livian Pop si Bianca Comanici de la Puterea dragostei impreuna intrun alt show tv Unde vor putea fi urmariti
Livian Pop și Bianca Comănici de la Puterea dragostei, la Roata norocului. Captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Livian și Bianca de la Puterea dragostei sezonul 2 vor apărea din nou împreună. De data asta nu e vorba despre un alt reality-show matrimonial, ci de un concurs destul de popular.

Imaginile cu cei doi au început deja să ruleze pe micile ecrane. Fanii se întreabă cum de aceștia sunt atât de apropiați din moment ce toată lumea știe că sun separați.

ADVERTISEMENT

Nu mai spunem că au ajuns chiar în instanță din cauza unor acuzații grave aduse reciproc.

Livian și Bianca de la Puterea dragostei, la Roata norocului

Livian Pop și Bianca Comănici au filmat pentru emisiunea Roata Norocului, care va fi difuzată duminică, 5 septembrie, înainte să se separe.

Show-ul a fost filmat undeva în vara anului trecut, după ce cei doi s-au întors de la Puterea dragostei, din Istanbul.

ADVERTISEMENT

Fanii celor doi concurenți au sesizat că emisiunea lui Bursucu nu avea cum să se filmeze acum întrucât se știe situația dintre cei doi.

Bianca Comănici și Livian Pop s-au despărțit la foarte scurt timp după ce au câștigat sezonul 2 al emisiunii Puterea dragostei. Drumurile lor nu doar că s-au separat, însă au început să facă vloguri în care s-au pus la zid reciproc.

ADVERTISEMENT

O despărțire cu multe probleme

În toată această poveste a fost implicat și tatăl lui Livian, Nelson Mondialul, care a făcut-o cu ou și cu oțet în mediul online pe frumoasa brunetă.

Bianca l-a dat în judecată pe Nelson și l-a chemat în instanță și pe Livian pentru lucrurile denigratoare pe care aceștia le-ar fi spus la adresa ei în mediul online. Vedeta Kanal D nu a câștigat acest proces, judecătorii respingând acuzațiile sale.

ADVERTISEMENT

Recent, Bianca a acordat un interviu despre relația pe care a avut-o cu Livian. Tânăra a spus că a avut și ea o vină importantă în despărțirea dintre cei doi.

S-a atașat poate prea mult de Livian, iar acesta la un moment dat se simțea sufocat.

„Mi-am dorit să îmi găsesc dragostea. Stau și mă gândesc dacă există oameni care pot juca atât de bine teatru. N-am acceptat că s-a terminat între noi doi.

Nu puteam să nu petrec timpul cu el. Eu și în platou, în orice secundă, fugeam la el. L-aș lua în brațe dacă l-aș vedea. El acum este la pământ. Oamenii nu vor să-l mai vadă, nu vor să-l mai audă”, a spus de curând Bianca Comănici de la Puterea dragostei.

ADVERTISEMENT