Sport

Liviu Ciobotariu țintește Supercupa României cu Sepsi: „Primul obiectiv propus”

Liviu Ciobotariu și-a propus să câștige Supercupa României cu Sepsi. Este primul obiectiv al covăsnenilor în noul sezon.
07.07.2023 | 19:19
Liviu Ciobotariu tinteste Supercupa Romaniei cu Sepsi Primul obiectiv propus
Liviu Ciobotariu vrea să cucerească primul trofeu pe banca lui Sepsi. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Liviu Ciobotariu a preluat banca celor de la Sepsi după ce covăsnenii s-au despărțit de Cristiano Bergodi. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că antrenorul italian s-a înțeles cu Rapid după plecarea lui Adrian Mutu. Noul antrenor al covăsnenilor și-a propus să cucerească Supercupa României împotriva Farului.

Liviu Ciobotariu țintește Supercupa României cu Sepsi: „Un joc cu o miză uriaşă”

Liviu Ciobotariu, fostul antrenor al celor de la FC Voluntari, a fost prezentat oficial la Sepsi la începutul lunii iunie. După cantonamentul din Austria, pentru formația finanțată de Laszlo Dioszegi urmează primul duel oficial al noului sezon, în Supercupa României, contra Farului, sâmbătă, 8 iulie, de la ora 20:00.

ADVERTISEMENT

În cadrul conferinței de presă premergătoare meciului de pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, Liviu Ciobotariu a vorbit despre meciul împotriva Farului. Antrenorul lui Sepsi vrea să își îndeplinească primul obiectiv la echipă și să cucerească trofeul.

„Este primul meci oficial al nostru după un stagiu de pregătire în care am mai jucat trei partide amicale. De data asta este un joc cu o miză uriaşă. Jucăm cu trofeul pe masă. Este clar că ne dorim foarte mult să începem cu dreptul, să ne realizăm primul obiectiv propus, câştigarea Supercupei României”, a declarat Liviu Ciobotariu.

ADVERTISEMENT

Liviu Ciobotariu, cuvinte de laudă la adresa campioanei Farul: „O echipă cu jucători de calitate”

Sepsi a obținut biletul către Supercupa României după ce a câștigat Cupa României la loteria loviturilor de departajare în fața celor de la U Cluj. Liviu Ciobotariu a avut cuvinte de laudă la adresa campioanei Farul și a antrenorului Gică Hagi.

„Farul este o echipă cu jucători de calitate, cu un antrenor foarte bun, dar suntem motivaţi, ne dorim foarte mult să câştigăm trofeul. Echipa se cunoaşte (n.r. Sepsi). Un joc cu miză uriaşă pentru ambele formaţii.

ADVERTISEMENT

Suntem pregătiţi, suntem motivaţi şi aşteptăm cu nerăbdare meciul de mâine. Nu există nicio presiune din partea mea, pentru că mă bazez pe echipă, am jucători de calitate, ne-am pregătit foarte bine. Examenul oficial este mâine de la ora 20.00”, au fost cuvintele lui Liviu Ciobotariu.

Roland Niczuly a dezvăluit avantajul lui Sepsi în duelul cu Farul: „Mulți au fost la echipele naţionale”

Roland Niczuly, portarul lui Sepsi, erou în finala Cupei României cu U Cluj, a vorbit despre confruntarea cu Farul. Goalkeeper-ul consideră că echipa sa are avantaj față de „marinari”, deoarece jucătorii adverși au fost convocați în număr mare la echipele naționale.

ADVERTISEMENT

„Mâine este un nou început pentru noi, cu Mister. Nu cred că trebuia o perioadă mai lungă, sunt foarte mulţumit, suntem omogeni şi cred că acest lucru o să fie în avantajul nostru. Cei de la Farul ştiu că au fost mulţi la echipele naţionale.

Noi mâine vom arăta bine pe teren, suntem pregătiţi cu toţii.  Toată echipa Farul poate să ne pună probleme. Trebuie să ne pregătim pentru fiecare jucător în parte”, a spus Roland Niczuly.

ADVERTISEMENT