News

Dezvăluiri despre Liviu Dragnea după despărțirea de Irina: ”Nu s-a schimbat nimic”. Ce pune la cale fostul lider PSD

FANATIK a aflat, în exclusivitate, ce se petrece, acum, cu Liviu Dragnea, după despărțirea surprinzătoare de Irina Tănase, dar și ce planuri pe termen lung și-a făcut politicianul.
08.12.2021 | 14:56
Dezvaluiri despre Liviu Dragnea dupa despartirea de Irina Nu sa schimbat nimic Ce pune la cale fostul lider PSD
Dezvăluiri despre Liviu Dragnea după despărțirea de Irina Tanase Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Liviu Dragnea și Irina Tănase s-au despărțit, lucru deja confirmat și pentru FANATIK de Codrin Ștefănescu. Mai mult, cel mai apropiat colaborator al fostului lider al PSD și, o bună bucată de vreme, considerat cel mai puternic om din România, ne-a dezvăluit ce se petrece cu politicianul în aceste momente.

Codrin Ștefănescu, dezvăluiri despre Liviu Dragnea și Irina

Codrin Ștefănescu, președintele partidului Alianţa pentru Patrie, a dezvăluit ce se petrece acum cu Liviu Dragnea, după despărțirea surprinzătoare de Irina Tănase.

ADVERTISEMENT

”Are aceeași forță de muncă ca și până acum, chiar și mai mult. Nu s-a schimbat nimic și nu l-a afectat chestia asta personală”, a spus Codrin Ștefănescu pentru FANATIK.

Mai mult decât atât, a explicat liderul partidului Alianța pentru Patrie, partid făcut, în fapt, de Liviu Dragnea, politicianul are o putere de muncă de invidiat și nu mai este distras de nimic.

ADVERTISEMENT

”La fel se așează la fiecare întâlnire cu delegații din țară, găsește soluții și ne sfătuim în fiecare zi. Deci, e în regulă, nu e nicio schimbare sau modificare în comportamentul lui, sub nicio formă”, a mai precizat Codrin Ștefănescu.

Liviu Dragnea, înșelat de Irina Tănase? Cum a  comentat politicianul problemele din cuplu

Eliberat în iulie din penitenciarul Rahova, Liviu Dragnea s-a întors acasă, fiind așteptat la poarta închisorii de Irina Tănase, femeia cu care s-a iubit ani buni. Doar că, după eliberare, pare-se fostul lider al PSD a descoperit că ar fi fost înșelat de Irina Tănase și, din acest motiv, a decis să pună capăt relației pe care o avea cu mai tânăra sa iubită.

ADVERTISEMENT

„Pentru a pune capăt tuturor speculațiilor și poveștilor cu iz telenovelistic pe care le vedem în aceste zile și care, pentru unii, par mai interesante chiar decât situația dezastruoasă în care se află țara, voi face două precizări:

1. Viața personală a oricui ar trebui să rămână privată. Din respect pentru familia mea și pentru românii care au probleme serioase în aceste vremuri, nu mă voi apuca să îmi comentez relațiile și alegerile personale. Nu mă caracterizează, n-am făcut-o niciodată și nu o să încep acum. Există schimbări în viața fiecăruia și există decizii. Ce pot garanta este că eu îmi asum întotdeauna deciziile luate, așa cum am făcut-o și în viața politică. Știu bine ce fac și de ce și întotdeauna iau decizii spre mai bine.

ADVERTISEMENT

2. Ziua de Sfântul Nicolae mi-am petrecut-o împreună cu copiii mei, iar astăzi am lucrat la partid alături de Codrin Ștefănescu. Orice altă „știre” e o prostie. Înțeleg nevoia de a acoperi știrile cu adevărat importante din viața politică actuală cu „senzațional” și cancan, însă asta e doar o perdea de fum. Subiectele și problemele românilor sunt altele și ele nu pot fi ascunse, oricât s-ar chinui marionetele aflate acum la cârma țării”, a scris Liviu Dragnea pe contul său de socializare, refuzând să comenteze mai mult despre ce s-a petrecut între el și Irina Tănase.

Liviu Dragnea, preocupat de alegerile din 2024

În exclusivitate pentru FANATIK, Codrin Ștefănescu, cel mai apropiat colaborator al lui Liviu Dragnea, ne-a dezvăluit că fostul lider politic este, acum, preocupat exclusiv de ceea ce se petrece în acest domeniu și că se ocupă de organizarea partidului pe care l-au înființat, Alianța pentru Patrie.

”Partidul este lansat, avem filiale în toate județele. 19 județe au declarat, deja, la 1 decembrie, închiderea organizării la nivel teritorial, e 100%. Încă 11 județe închid acum, pe 15-20 decembrie. Partidul a fost lansat acum trei luni și jumătate. Filiale întregi de la partide ca Pro România, ALDE se contopesc cu noi în fiecare zi”, explică Codrin Ștefănescu, dezvăluind că Liviu Dragnea este motorul din spatele succesului pe care îl au în aceste momente în lumea politică.

Mai mult decât atât, spune Codrin Ștefănescu, partidul pe care îl coordonează Liviu Dragnea pregătește o surpriză pe scena politică și juridică din România în contextul pandemiei.

”Noi ne-am pronunțat foarte clar: nu certificatului verde, suntem singurul partid care am luat o poziție clară în chestiunea asta. Strângem și semnături, sperăm că vom depăși, până pe 15 decembrie, 200.000 de semnături de la membri, simpatizanți”, ne-a precizat Codrin Ștefănescu, inițiativa avută fiind, în fapt, menită să oprească o legislație restrictivă în baza vaccinării, în România.

Liviu Dragnea vrea să revină în politică, oficial, deși îi este interzis, legal: ”Acest drept îl vom câștiga”

”Am lansat bucăți din programul de guvernare. (…) În 2024 vrem să avem un partid românesc pur, care să nu fie condus de la Bruxelles sau de interese străine. Vrem să câștigăm alegerile ca să câștige românii”, ne-a mai spus Codrin Ștefănescu.

Dar, până la alegerile din 2024, Liviu Dragnea are de câștigat dreptul de a mai alege și de a fi ales. Nu de altceva, dar el, în urma condamnării și întemnițării sale, și-a pierdut, legal, aceste drepturi.

”Momentan, Liviu Dragnea nu are dreptul de a fi ales, dar există procese pe rol pe subiectul acesta. Acest drept îl vom câștiga! Suntem singura țară din lume în care unui om dorit de către poporul său are interzis pe scena politică. Sunt convins că vom câștiga, dacă nu intern, internațional.

Noi fiind România, țară test, au făcut pe noi toate testele posibile, avem și acest test care depășește orice logică. Nu poți să îi interzici unui am, la dorința celorlalți, să fie ales. Dacă cineva vrea să îl aleagă pe Liviu Dragnea și lui nu i se permite să candideze este de fapt o anulare a dreptului de a alege.

Nu e normal să fie pedepsiți două, trei milioane de români care poate îl vor pe Liviu Dragnea și nu au voie să își exprime dreptul de a alege pe cine ar vrea”, a mai spus Codrin Ștefănescu, în exclusivitate pentru FANATIK, despre planurile lui Liviu Dragnea.

ADVERTISEMENT