News

Liviu Dragnea iese la atac. Un lider al PSD, desființat: „Îmi spuneau că vrea să scoată România din UE, că e prieten cu Putin”

26.06.2020 | 18:32
Liviu Dragnea iese la atac Un lider al PSD desfiintat Imi spuneau ca vrea sa scoata Romania din UE ca e prieten cu Putin
ADVERTISEMENT

Realitatea PLUS a continuat serialul Liviu Dragnea în pușcărie, cu toate că fostul lider PSD a fost sancționat de către ANP pentru că a acordat interviul.

Dacă joi, 25 iunie, Liviu Dragnea l-a atacat dur pe Vasile Dîncu, în partea a doua interviului a venit rândul lui Paul Stănescu să fie atacat dur.

ADVERTISEMENT

Nu a scăpat de critici nici Viorica Dăncilă, pe care a acuzat-o că a fost pusă de serviciile secrete în funcții înalte.

Liviu Dragnea, atac fără menajamente la Paul Stănescu și Viorica Dăncilă

Paul Stănescu, unul dintre liderii PSD, a fost acuzat de Liviu Dragnea că ar fi un apropiat al lui Putin. Mai mult, Stănescu ar fi intenționat să scoată România din Uniunea Europeană.

ADVERTISEMENT

La Paul Stănescu a fost la fel, m-am ferit și mă feresc să vorbesc de rău despre el. Trebuie să preiei tu partidul, trebuie să alegi între partid și prieteni.

Despre ce vorbești frățioare, că alegi partidul între prieteni și partid. Mi se spunea că vrea să scoată Uniunea din UE, e prieten cu Putin, ba e cu rușii, ba împotriva lor.

ADVERTISEMENT

Să facă ce vor (despre Ponta), să se alieze, că oricum într-o săptămână se iau la ceartă”, a concluzionat Dragnea.

Paul Stănescu, desființat de Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a explicat și de ce a fost înlăturat de la șefia PSD: pentru că a îndrăznit să vorbească public despre influența pe care serviciile secrete o au în politica românească.

ADVERTISEMENT

„E foarte simplu, oameni de ăștia (Paul Stănescu n.r.) au puține idei fixe, dar sunt eficienți când le pun în practică.

Cu doamna Dăncilă, situația era în felul următor. Cu Liviu e problemă, prea a prins chestia asta cu serviciile, sunt doar minciuni.

Doamna Dăncilă, dumneata ești o femeie capabilă, poți să-ți asumi mai multe”, a declarat Dragnea.

Liviu Dragnea nu a dorit să comenteze mai multe atunci când a fost întrebat despre modul în care Victor Ponta își dorește să redevină liderul Opoziției.

ADVERTISEMENT