Life
notix pixel id

Primul anunţ al lui Liviu Dragnea după ce s-a spus că s-a despărţit de Irina: “E doar o perdea de fum”

Liviu Dragnea a făcut primul anunț după ce s-a spus că el și Irina Tănase s-au despărțit. Fostul lider PSD a postat un mesaj pe contul său de socializare.
07.12.2021 | 19:54
Primul anunţ al lui Liviu Dragnea după ce s-a spus că s-a despărţit de Irina: “E doar o perdea de fum”
Anunțul lui Liviu Dragnea, după ce s-a spus că s-a despărțit de Irina Tănase. Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea
ADVERTISEMENT

Liviu Dragnea a făcut primul anunț după ce s-a spus că s-ar fi despărțit de Irina Tănase. Fostul lider al Partidului Social Democrat a postat un mesaj pe pagina oficială de Facebook.

Politicianul a ținut să pună capăt speculațiilor și poveștilor „cu iz telenovelistic” apărute zilele acestea în mediul online.

Astfel, Liviu Dragnea a subliniat că viața personală a fiecărui om trebuie să rămână privată. Acesta a mai spus că nu își va expune problemele în public.

ADVERTISEMENT

Liviu Dragnea, primul anunț după presupusa despărțire de Irina Tănase

Liviu Dragnea a postat un mesaj pe pagina personală de Facebook și a comentat speculațiile cum că el și Irina Tănase ar fi pus capăt relației.

Fostul lider PSD a ales să nu comenteze despre relațiile sale și ale aspecte din viața personală în contextul în care există alte probleme importante în țară.

ADVERTISEMENT

În plus, Liviu Dragnea susține că mereu și-a asumat deciziile luate și le va lua în continuare pe cele potrivite. Politicianul a mai spus că și-a petrecut ziua de Sfântul Nicolae alături de copii.

„Pentru a pune capăt tuturor speculațiilor și poveștilor cu iz telenovelistic pe care le vedem în aceste zile și care, pentru unii, par mai interesante chiar decât situația dezastruoasă în care se află țara, voi face două precizări:

ADVERTISEMENT

1. Viața personală a oricui ar trebui să rămână privată. Din respect pentru familia mea și pentru românii care au probleme serioase în aceste vremuri, nu mă voi apuca să îmi comentez relațiile și alegerile personale. Nu mă caracterizează, n-am făcut-o niciodată și nu o să încep acum.

Există schimbări în viața fiecăruia și există decizii. Ce pot garanta este că eu îmi asum întotdeauna deciziile luate, așa cum am făcut-o și în viața politică. Știu bine ce fac și de ce și întotdeauna iau decizii spre mai bine.

ADVERTISEMENT

2. Ziua de Sfântul Nicolae mi-am petrecut-o împreună cu copiii mei, iar astăzi am lucrat la partid alături de Codrin Ștefănescu. Orice altă “știre” e o prostie.

Înțeleg nevoia de a acoperi știrile cu adevărat importante din viața politică actuală cu “senzațional” și cancan, însă asta e doar o perdea de fum.

ADVERTISEMENT

Subiectele și problemele românilor sunt altele și ele nu pot fi ascunse, oricât s-ar chinui marionetele aflate acum la cârma țării”, a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

S-au despărțit Liviu Dragnea și Irina Tănase?

Zilele trecute s-a speculat că Liviu Dragnea ar fi părăsit locuința în care stătea cu iubita lui, Irina Tănase. Fostul șef PSD ar fi aflat de o fostă relație a blondinei și ar fi ales să se despartă de ea.

Irina Tănase a fost extrem de directă  în legătură cu acest subiect. Duminică, tânăra spunea că nu există nicio despărțire.

„Păi, eu am o relație cu Liviu de atât de mulți ani încât fostul meu iubit cred că este și căsătorit și are și copii, așa că nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit.

(…) Da.. Nu m-a, nu m-a prins Liviu cu niciun iubit și nici nu ne-am despărțit. Nu știu de unde ați auzit dumneavoastră chestia asta… Îmi pare rău…”, a declarat Irina Tănase pentru cancan.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri