Life

Liviu Dragnea, o nouă rețetă de post. Val de ironii pe Youtube: ”Gătitul nu se învață, se fură”

Liviu Dragnea, al doilea preparat pentru post. Ce spun sutele de mesaje de bășcălie de pe Youtube despre fostul lider PSD.
05.04.2023 | 10:35
Liviu Dragnea o noua reteta de post Val de ironii pe Youtube Gatitul nu se invata se fura
Liviu Dragnea, al doilea preparat pentru post. Ce spun sutele de mesaje de bășcălie de pe Youtube despre fostul lider PSD. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Unul dintre cei mai influenți politicieni din România a revenit cu o nouă rețetă de post. Postarea din mediul virtual a stârnit un val de ironii pe canalul de Youtube, oamenii precizând că gătitul nu se învață, ci se fură.

Liviu Dragnea, al doilea preparat pentru post. Ce spun sutele de mesaje de bășcălie de pe Youtube despre fostul lider PSD

Liviu Dragnea le-a arătat internauților al doilea preparat pentru post. Fostul lider PSD le dă lecții celor care îl urmăresc, în ciuda faptului că a primit sute de mesaje de bășcălie. Oamenii nu au uitat că politicianul a fost închis pentru o perioadă de 2 ani.

ADVERTISEMENT

„Vă prezentăm o rețetă delicioasă de orez cu legume și ciuperci, pregătită în mod tradițional cu ingrediente proaspete și iubire”, a scris politicianul-vedetă pe Youtube, unde românii au lăsat numeroase comentarii.

„Gătitul nu se învață, se fură. Vă mulțumim că ne-ați arătat!”, „A postat regele gastronomiei, țineți-o tot așa”, „Nu fură, el ia pe șustache”, „Să nu fure și eclerele la tavă că mai bagă doi ani de tinichigerie”.

ADVERTISEMENT

„Furtul e în ADN-ul lui”, „Eu am furat un cașcaval de la market. Domn Liviu m-ar aprecia”, „Cu ajutorul rețetei dumneavostră Gordon Ramsay m-a angajat să îi spăl vasele”, au scris oamenii pe social media.

Pe de altă parte, sunt și persoane care abia așteaptă să vadă ce mai gătește Liviu Dragnea. În plus, internauții au venit și cu sfaturi pentru fostul președinte PSD, cerându-i să pregătească și ceva care să conțină carne.

ADVERTISEMENT

„Recomandare: scrieți ce rețetă faceți în titlu, ar ajuta mult. Succes în continuare!”, este unul dintre puținele îndemnurile primite de politician pe contul de Youtube, după ce a postat a doua rețetă.

Liviu Dragnea, activ în mediul virtual

Liviu Dragnea este foarte activ în mediul virtual de când a decis să-și deschidă canalul de Youtube. Politicianul poate fi urmărit și pe alte rețele de socializare, printre care se numără Facebook, Instagram și TikTok.

ADVERTISEMENT

Fostul lider PSD îi invită pe oameni să descopere mai multe rețete delicioase, simple și rapide. În plus, speră ca internauții să fie la curent cu cele mai recente actualizări și își dorește ca acestora să le facă ce gătește.

ADVERTISEMENT