Life

Liviu Puștiu și Ionuț Cercel, dezvăluiri despre incendiul din Capitală, care i-a surprins la studio. Mai mulți artiști sunt în stare de șoc

Liviu Puștiu și Ionuț Cercel au făcut mai multe declarații despre incendiul care s-a produs în urmă cu câteva ore la magazinul Prosper din sectorul 5, acolo unde artiștii au studiourile de înregistrare.
22.03.2022 | 20:57
Liviu Pustiu si Ionut Cercel dezvaluiri despre incendiul din Capitala care ia surprins la studio Mai multi artisti sunt in stare de soc
Liviu Puștiu și Petrică Cercel, detalii despre incendiul din magazinul Prosper. Le-au ars studiourile. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cântăreții de muzică de petrecere și mulți alții care se aflau la momentul izbucnirii incendiului în clădire sunt în stare de șoc. Artiștii au scăpat ca prin urechile acului de flăcările care au fost stinse cu greu de pompieri.

Liviu Puștiu și Ionuț Cercel, detalii despre incendiul din magazinul Prosper. Le-au ars studiourile

Ionuț Cercel și fratele său, Florin, se aflau la înregistrări în momentul în care clădirea Prosper a luat foc. Ei au studiourile în magazinul din Capitală, la etajul 4, și nu sunt singurii care au spațiu închiriat acolo. Sunt și alte vedete în aceeași situație.

ADVERTISEMENT

„Eu și fratele meu, Florin, eram la înregistrari. Studioul meu e acolo, sculele, tot. Minim 40.000€ investiție. Sunt fericit că suntem bine, puteam să plătim ceva. Îmi pare rău de studioul meu, însă mă bucur că am scăpat cu bine.

Am fost anunțat de cineva că a luat foc, era fum pe holuri, dar am ieșit pe la intrarea principală”, a declarat Ionuț Cercel, într-o emisiune TV, notează cancan.ro.

ADVERTISEMENT

„A bubuit la noi, la etajul 4, și am reușit să fugim. S-a auzit o bubuitură mare. Nu știm de la ce a pornit. Când am ajuns jos, ardea tot etajul. Nu mai contează paguba, bine că am scăpat cu viață. Din fericire, nu sunt victime”, a completat Marius Spider, mai arată sursa citată.

Liviu Puștiu, mărturie cutremurătoare despre incendiul din Capitală

Liviu Puștiu se consideră o persoană norocoasă, în ciuda faptului că a pierdut o sumă de circa 100.000 de euro. Manelistul a făcut un mărturie cutremurătoare despre incendiu, precizând că soarta a fost de partea sa.

ADVERTISEMENT

Cântărețul ar fi trebuit să fie în studio alături de Vali Vijelie, doar că în urmă cu o zi a pierdut avionul. Vedeta este recunoscătoare pentru faptul că nu se afla în acele momente în clădire.

„Cred că Dumnezeu mi-a salvat viata. Azi trebuia să fiu în studio, să înregistrez alături de Vali Vijelie. Aveam cel mai tare studio din România, am investit peste 100.000 de euro. Eu ieri trebuia să vin în România, dar am pierdut avionul.

ADVERTISEMENT

Cred că azi nu mai eram. Noi când intrăm în studio, ne punem căștile pe urechi și nu mai auzim nimic. Vali m-a sunat primul și mi-a zis: a luat foc acolo”, a spus Liviu Puștiu, scrie wowbiz.ro.

Mădălina Miu, despre cauza incendiului de la studio

În aceeași clădire se afla în urmă cu câteva ore și Mădălina Miu, care a povestit că sunt 10 studiouri pe același etaj. Vedeta este de părere că incendiul a pornit de la un scurtcircuit, artiștii de muzică de petrecere suferind pierderi uriașe.

„Sunt foarte multe studiouri la etajul 4. Sunt foarte multe mașini de pompieri, traficul este blocat. Nu am o sursă oficială, dar am înțeles că ar fi pornit de la un scurtcircuit, ceva ce ar fi avut loc la etajul 4, unde sunt studiourile pentru că vorbim de foarte multă aparatură.

Sunt vreo zece studiouri la etajul 4. Acele studiouri sunt închiriate, nu sunt oameni care să aibă probleme financiare”, a declarat la rândul ei Mădălina Miu în emisiunea Acces Direct, conform spynews.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: