Life

Liviu Vârciu a răbufnit după ce s-a vehiculat că este bolnav: ”Mulțumesc de grijă”

Liviu Vârciu a explodat după ce s-a spus că are probleme medicale. Ce a declarat prezentatorul despre ultimele informații.
29.11.2022 | 11:07
Liviu Varciu a rabufnit dupa ce sa vehiculat ca este bolnav Multumesc de grija
Liviu Vârciu a explodat după ce s-a spus că are probleme medicale. Ce a declarat prezentatorul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 a răbufnit după ce s-a vehiculat că este bolnav. Cântărețul în vârstă de 41 de ani le-a mulțumit oamenilor pentru grija pe care i-o poartă și a ținut să adauge cum se simte, în realitate, în momentul de față.

Liviu Vârciu a explodat după ce s-a spus că are probleme medicale. Ce a declarat prezentatorul

Liviu Vârciu a făcut lumină în urma speculațiilor cum că ar fi grav bolnav. Cunoscutul prezentator s-a arătat deranjat de postarea făcută de un tânăr pe TikTok, care se pare că își face reclamă pe spatele artistului.

ADVERTISEMENT

Aflat în mașină cu bunul său prieten Andrei Ștefănescu, cântărețul a precizat că are o stare de sănătate foarte bună, glumind totodată că singurele probleme pe care, din totdeauna, sunt la cap.

În plus, vedeta i-a rugat pe fani să nu mai facă astfel de postări pentru că prietenii ajung să se îngrijoreze și să-i telefoneze pentru a-i face urări de bine.

ADVERTISEMENT

„Băi, fraților, e unu pe TikTok. Eu nu am TikTok… și m-a pus cu să mă ajute dumnezeu, că-s bolnav, că am mască. M-au sunat o grămadă de prieteni. Băi, sunteți nebuni la cap?

Puneți cu mine ce vreți voi, dar nu tâmpenii. Poate ăsta e (n.r- Andrei Ștefănescu), că i-a căzut părul, dar nu eu. Deci sunt bine, sănătos, mulțumesc de grijă.

ADVERTISEMENT

Dar ai mei cu siguranță știu, ăștia care mă urmăresc știu că sunt bine. La cap n-am fost niciodată, dar…”, a declarat Liviu Vârciu pe pagina personală de Instagram.

Liviu Vârciu, probleme medicale la începutul anului

Liviu Vârciu a avut câteva probleme medicale la începutul anului 2022, când i-a anunțat pe internauți că a ajuns la spital pentru mai multe investigații medicale. La momentul respectiv artistul acuza dureri grave de spate.

ADVERTISEMENT

Cadrele medicale l-au sfătuit să facă un RMN pentru a descoperi cauza stării sale de sănătate. După atitudinea pozitivă afișată la final, vedeta de la Antena 1 a dat de înțeles că nu este nimic grav și că se simte mai bine.

ADVERTISEMENT