Life

Liviu Vârciu și-a scos băiețelul la plimbare. Cum arată cel de-al treilea copil al artistului

11.07.2020 | 14:12
Liviu Varciu sia scos baietelul la plimbare Cum arata cel deal treilea copil al artistului
ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu și-a scos băiatul la plimbare și a postat momentul pe rețelele de socializare. Artistul este un tată împlinit. Are trei copii minunați care îi fac viața mai frumoasă.

La sfârșitul lunii mai, Liviu Vârciu a devenit tată pentru a treia oară, când iubita lui, Anda Călin, a născut cel de-al doilea copil al cuplului, de această dată, un băiețel.

ADVERTISEMENT

Liviu și Anda mai au împreună o fetiță, Anastasia, iar Liviu, mai are o fată, mult mai mare, care a trecut deja de vârsta majoratului, dintr-o relație anterioară.

Liviu Vârciu a ieșit cu băiețelul la plimbare

Chiar dacă au trecut deja aproape trei luni de când a devenit tată de băiat, Liviu Vârciu abia acum a pulicat o primă imagine alături de micuțul lui, iar acest lucru se întâmplă pentru că el este discret, în general, atunci când este vorba despre familia lui.

ADVERTISEMENT
Liviu Vârciu, băiețel
Liviu Vârciu și-a scos băiețelul la plimbare. sursă foto: instagram

Așteptarea fanilor a luat sfârșit, pentru că Liviu Vârciu și-a scos, în sfârșit, băiatul la plimbare, iar cei care îl urmăresc pe instagram, au reacționat imediat:

“Dumnezeu ți-a ascultat visul, să fiți sănătoși și fericiți, Ai slăbit, Vârciule, de când ești tătic! Ai și băiaaat?!!! Bravo! Să-ți trăiască!/Felicitări! Să fiți sănătoși cu toții!, Să fie sănătos, felicitări, să vă trăiască!

ADVERTISEMENT

Cel mai mândru și fericit tătic de băiat! Bravoo/ Felicitări! Multă multă sănătate, fericire, iubire și tot binele din lume alături de minunata familie!

Să va traiască! Să vă trăiască, să fie sănătos și să vă bucurați de el,” au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu are o relație cu Anda Călin din 2016, iar din 2019 cei doi locuiesc împreună în casa pe care artistul a ridicat-o la Băneasa. Iubita lui l-a sprijinit financiar pentru în proiectul personal ”Zăpadă, ceai și dragoste”.

ADVERTISEMENT