Life

Liviu Vârciu, țintuit la pat de o săptămână. Ce probleme de sănătate are prezentatorul de la Antena 1

Liviu Vârciu, încremenit de durere de 7 zile. Cu ce se confruntă moderatorul emisiunii Prețul cel bun, difuzată la Antena 1.
15.03.2023 | 19:17
Liviu Varciu tintuit la pat de o saptamana Ce probleme de sanatate are prezentatorul de la Antena 1
Liviu Vârciu, încremenit de durere de 7 zile. Cu ce se confruntă moderatorul emisiunii Prețul cel bun. Sursa foto: captură video Instagram
ADVERTISEMENT

Fostul soț al frumoasei Adelina Pestrițu este țintuit la pat de o săptămână. Ce probleme de sănătate are prezentatorul de la Antena 1 care urmează să își aniverseze ziua de naștere pe 16 martie. Vedeta împlinește 42 de ani.

Liviu Vârciu, încremenit de durere de 7 zile. Cu ce se confruntă moderatorul emisiunii Prețul cel bun

Liviu Vârciu a dezvăluit că este încremenit de durere de aproximativ 7 zile. Actorul din filmul Zăpadă, Ceai și Dragoste s-a ales cu o răceală severă de care nu mai scapă, chiar dacă a luat tratament fără întrerupere.

ADVERTISEMENT

Renumitul moderator de la Antena 1 speră să-și revină cât mai repede, mai ales că va fi curând aniversarea zilei sale de naștere. Vedeta tușește și nu se simte deloc bine și nu știe dacă va sărbători faptul că mai adună un an în buchetul vieții.

„Mie mi-a fost dor de răceală, dar nu de asta! E rea tare. M-a spart din ce în ce mai rău. Am 7 zile azi. Cică în 7 zile cu sau fără pastile ești bine. M-a rupt… M-a spart. Ce ne facem?

ADVERTISEMENT

Mâine e și ziua mea. Stau așa în pat? Dacă sunteți bine, să aveți o zi frumoasa! Dacă sunteți răciți, cum facem?”, le-a spus Liviu Vârciu celor care îl urmăresc pe pagina personală de Instagram.

Liviu Vârciu, conștient de trecerea anilor

Liviu Vârciu este tot mai conștient de trecerea anilor, mai ales după dialogul purtat în urmă cu ceva vreme cu partenera sa de viață, Anda Călin. Frumoasa brunetă i-a reproșat că a luat în greutate și că este bătrân.

ADVERTISEMENT

Fostul component al formației L.A. nu a stat degeaba și a reacționat instant. Artistul a luat atitudine după discuția în contradictoriu purtată cu femeia care i-a dăruit doi copii, o fată pe nume Anastasia Maria, și un băiat ce poartă prenumele Liviu Matei.

„Trec printr-o etapă foarte grea a vieții mele. Situația în care doamna cu care sunt, mai nou, m-a făcut gras și bătrân. Eu trebuie să rezolv treaba asta. Hai… cu grăsimea uite merg acum la nu știu ce aparat.

ADVERTISEMENT

Cu vârsta cum fac? Mă mai gândesc. Cică e și cu durere. Cum am ajuns eu în situația asta, nu știu”, a spus Liviu Vârciu pe rețelele de socializare, după discuția cu iubita sa, scrie wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT