Life

Locul adorat de mulți români a șocat-o pe vedeta de la Pro TV. „Paradisul mult așteptat, cearceaf lângă cearceaf, șlapi lângă șlapi”

Corina Caragea s-a întors în destinație turistică adorată de mulți români, de care și ea s-a îndrăgostit acum 10 ani. Ce a dezamăgit-o.
01.09.2023 | 11:42
Locul adorat de multi romani a socato pe vedeta de la Pro TV Paradisul mult asteptat cearceaf langa cearceaf slapi langa slapi
Corina Caragea a rămas dezamăgită după vacanța din Sardinia. Sursa foto: colaj Fanatik/ Facebook
ADVERTISEMENT

Corina Caragea a rămas șocată atunci când a revenit într-o destinație turistică care a cucerit-o în urmă cu zece ani. Prezentatoarea de la Pro TV își amintea total diferit locul, dar de data aceasta a avut o surpriză neplăcută.

Ce a găsit Corina Caragea în Sardinia. Prezentatoarea de la Pro TV a rămas dezamăgită

Corina Caragea este o împătimită a călătoriilor, pe care care recunoaște că se duce cea mai mai mare parte a salariului său de la Pro TV. Vedeta a bifat până acum locații de vis, precum Hawaii sau Mauritius.

ADVERTISEMENT

Iar recent a fost într-un alt concediu, pe care a decis să-l încheie cu câteva zile într-o locație adorată de mulți români. Este vorba despre Sardinia, Italia, considerată un adevărat paradis. Vedeta mai fusese aici cu zece ani în urmă, când s-a îndrăgostit de „insula de smarald”.

Prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV recunoaște că plajele sunt spectaculoase, mai ales că se găsesc ascunse în grote misterioase sau la baza stâncilor. Dar pentru a ajunge la ele, indiferent că au nisip alb, fin sau pietre ascuțite, drumul este unul anevoios.

ADVERTISEMENT

Corina Caragea a povestit întreaga experiență pe blogul său și a recunoscut că a rămas șocată de modul în care Sardinia s-a schimbat în ultimul deceniu. „După ce am supraviețuit unui drum lung și anevoios, prin praf, pietre, cactuși, la 40 de grade, având în minte numai cum voi reuși să urc la întoarcere aceeași potecă îngustă, dar și o poză de pe Instagram, ce începea să se contureze printr-o pată turcoaz în zare, un tufiș țepos mi se despică în față și îmi face loc spre Paradisul mult așteptat”, a povestit vedeta Pro TV.

Aglomerația a șocat-o pe celebra prezentatoare

Dar în loc de plaje libere unde să-și facă poze, Corina Caragea s-a lovit de o aglomerație greu de imaginat. A fost întâmpinată mai întâi de un negustor care i-a propus să cumpere diverse accesorii, apoi de mulțimea de oameni venită să facă plajă.

ADVERTISEMENT

„Mă împiedic imediat de niște ochelari întinși pe jos la vânzare. Negustorul sare pe mine să îmi prezinte oferta desfășurată pe o ditamai pătura – colace, pălării, umbrele, rochii, de toate. Sar peste taraba lui și fac o radiografie rapidă a plajei. Nisipul efectiv nu se vede de oameni.

Cearceaf lângă cearceaf, șlapi lângă șlapi. Italienii stau ascunși fiecare sub ce a putut căra – umbreluțe colorate sau corturi. Rad zgomotos, ascultă fiecare muzică lui, întind masa pe câte un prosop, vorbesc mult și tare.

ADVERTISEMENT

Îmi fac cu greu loc printre prosoape, sacoșe, găleți, lopețele, scăunele, picioare, mâini, lăzi frigorifice, alți vânzători ambulanți, căutând un petic de nisip pe care să îmi pun și eu prosopul. Imposibil să găsesc”, povestit Corina Caragea.

La final, după ce a găsit cu greu un loc la umbra unei stânci, Corina Caraegea a mai avut parte de o surpriză. „Adun niște nisip și pietre să îmi țină pe loc prosopul încercat de vânt. Vecină de la câțiva centimetri se uită urat și mă atenționează că iau amendă dacă fur nisip! Cum???. (…) Cred ca am gresit cand am ales finalul lunii august, fix cand italienii au vacanta. Si nu numai ei”, a dezvăluit vedeta Pro TV.

ADVERTISEMENT