News

Locul de muncă din România care este plătit cu peste 3 mii de lei. Ai nevoie de numai 8 clase şi angajatorul îți oferă bonuri de masă și transport gratuit

Locul de muncă din România pentru care nu se cer decât opt clase. Peste 3.000 de lei pe lună, transport gratuit, tichete, spor de noapte
08.10.2023 | 16:59
Locul de munca din Romania care este platit cu peste 3 mii de lei Ai nevoie de numai 8 clase si angajatorul iti ofera bonuri de masa si transport gratuit
Angajatorii încearcă să-și diversifice oferta și pentru cei cu studii de bază / Foto: Inquam Photo
ADVERTISEMENT

Pentru cei care doresc un loc de muncă plătit cu peste 3.000 de lei, dar nu au studii superioare, nici măcar medii, există deja o ofertă.

Ofertă și pentru cei fără studii

Mai mult, angajatorul care oferă asemenea posturi oferă în plus pe lângă salariu și alte bonusuri, cum ar fi, spre exemplu, transportul gratuit. Pentru cei fără studii, găsirea unui loc de muncă plătit decent nu este un lucru ușor. Dar în România este nevoie de forță de muncă și angajatorii caută să se adapteze și să ofere joburi diversificate.

ADVERTISEMENT

„Un job plătit cu mai bine de 3.000 de lei caută angajați care nu au fost cei mai mari fani ai școlii. Angajatorul cere doar 8 clase și oferă și sporuri, tichete de masă și alte beneficii, printre care și transportul asigurat”, scrie România TV.

Opt clase dar și minime cunoștințe

Potrivit sursei citate, un site specializat pentru cei care căută joburi, „o companie care are ca acvititate logistica de mărfuri generale  și componente auto caută noi colegi pentru jobul de picker”. Sediul angajatorului este în zona Ciologârla (Ilfov), la km 13 pe A1. Cei care doresc acest post trebuie să facă dovada a opt clase absolvite.

ADVERTISEMENT

Angajatorul reclamă  și o oarecare experiență în postul de picker, cei care aplică trebuie să știe să folosească un scanner și să aibă cunoștințe de bază pentru operarea calculatoarelor (date în Excel).

Jobul presupune recepția mărfurilor, descărcarea lor și depozitarea. În fișa postului intră și pregătirea paleților pentru trimiterea mărfii și verificarea corectitudinii stocurilor și documentelor însoțitoare la livrare.

ADVERTISEMENT

Transport, tichete de masă, spor de noapte

Se lucrează în ture (luni-vineri, intervalul orar 08:30 – 17:00 / 14:00 – 22:30 sau 17:30 – 02:00). Cei care acceptă postul vor avea și unele beneficii, cum ar fi transportul asigurat (gratuit, de la stația de metrou Păcii). Salariul lunar net este de 2.600 de lei, se oferă și tichete de masa (735 lei/lună), „spor de noapte de 25%, contract pe o perioadă nedeterninată, training gratuit”, potrivit sursei citate.

Un loc de muncă aflat la mare căutare, și fără să necesite bacalaureatul este cel de șofer de TIR. În funcție de experiență și de angajator, un șofer poate aduce acasă chiar și 15.000 lei pe lună.

ADVERTISEMENT

„Un alt job care îți poate aduce bani mulți în conturi este cel de însoțitor de bord, agent imobiliar sau chiar mecanic auto, aceste joburi având un salariu de peste 1.000 de euro.

De asemenea, un loc de muncă din ce în ce mai bine plătit este cel de tractorist. Potrivit datelor obținute de la fermieri și asociații agricole,  salariul net oferit unui tractorist este între 4.000 de lei și 14.000 de lei, în funcție de muncile agricole depuse, dar și zona în care lucrează”, mai informează România TV.

ADVERTISEMENT
Cel mai nou cuplu din tenis! Jannik Sinner a confirmat la Roland Garros...
Cel mai nou cuplu din tenis! Jannik Sinner a confirmat la Roland Garros relația cu jucătoarea din circuitul WTA
O modificare facială ar putea fi un semn de cancer pulmonar, spun pneumologii
O modificare facială ar putea fi un semn de cancer pulmonar, spun pneumologii
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana...
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana Budeanu: „Arată ca puii de Crevedia”. COSR a primit bani de la Dedeman pentru o vestimentație comparată cu hainele de lucru ale muncitorilor nepalezi
Produsele de pe Shein şi Temu s-ar putea scumpi. UE vrea taxe vamale...
Produsele de pe Shein şi Temu s-ar putea scumpi. UE vrea taxe vamale pentru toate comenzile
Surpriză totală pentru Irinel Columbeanu, în ziua în care a împlinit 67 de...
Surpriză totală pentru Irinel Columbeanu, în ziua în care a împlinit 67 de ani. Fostul fotomodel l-a făcut să uite de probleme
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
Un ALT IMPOZIT la PENSIE după RECALCULARE. Anunțul ministrului MUNCII
Un ALT IMPOZIT la PENSIE după RECALCULARE. Anunțul ministrului MUNCII
Zi liberă pentru elevi și profesori! Ce se sărbătorește pe 5 iunie 2024
Zi liberă pentru elevi și profesori! Ce se sărbătorește pe 5 iunie 2024
Vremea o ia razna în România. Vești din ce în ce mai rele...
Vremea o ia razna în România. Vești din ce în ce mai rele de la ANM
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă...
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă de la Jilava, unde el și soția lui l-au conceput pe Aris.
VIDEO. Familie din Timișoara, terorizată de vecinii cu care împarte aceeași casă. Dominic...
VIDEO. Familie din Timișoara, terorizată de vecinii cu care împarte aceeași casă. Dominic Fritz: „În 2024, încă sunt timișoreni agresați și hărțuiți fără ca statul român să-i protejeze”
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”