Life

Locul de muncă din România în care câștigi peste 150 de lei pe zi. Se lucrează de luni până vineri și nu ai nevoie de studii superioare

Locul de muncă din România pentru care nu ai nevoie de studii universitare. Poți ajunge să câștigi sute de euro pe lună.
01.04.2024 | 07:35
Locul de munca din Romania in care castigi peste 150 de lei pe zi Se lucreaza de luni pana vineri si nu ai nevoie de studii superioare
Locul de muncă unde nu ai nevoie de studii superioare pentru a fi plătit cu sute de euro pe lună. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

În ultima vreme, românilor le este din ce în ce mai greu să găsească un loc de muncă potrivit nevoilor lor. Mulți vor să beneficieze de un salariu consistent, iar volumul de muncă să nu fie unul prea mare. Din păcate, aceste dorințe sunt aproape imposibil de îndeplinit, așa că mulți aleg să plece în străinătate. Însă, cei care rămân în țară, trebuie să știe că există variante avantajoase și pe plan local.

Locul de muncă unde poți câștiga foarte bine, fără să ai nevoie de studii superioare

Piața locurilor de muncă a trecut prin schimbări drastice în ultima vreme, mai ales după pandemie. Pretențiile și cerințele tuturor s-au schimbat, ceea ce face ca găsirea unui loc de muncă să fie din ce în ce mai complicată.

ADVERTISEMENT

De obicei, românii vor să îmbine utilul cu plăcut și din ce în ce mai mulți își doresc să aibă un program lejer. În România, există anumite sectoare care nu prea atrag atenția multora, spre dezamăgirea angajatorilor.

Piața locurilor de muncă ține și ea pasul cu vremurile. Majoritatea joburilor disponibile sunt în domenii actuale care sunt la mare căutare. Din acest motiv, meseriile vechi aproape că au dispărut și este imposibil să găsești personal cu astfel de calificări.

ADVERTISEMENT

Cu această problemă se confruntă, în general, angajatorii care caută personal în domeniul construcțiilor. Deși salariile sunt cu mult peste media altor locuri de muncă, personalul este foarte greu de găsit.

Cât este dispus să plătească un angajator în domeniul con

Domeniul construcțiilor este unul dintre cele mai profitabile și mai bănoase, mai ales pentru cei care nu au multe studii și vor să câștige bine. Cerințele nu sunt deloc greu de îndeplinit, dar, chiar și așa, angajatorii caută luni întregi după personal.

ADVERTISEMENT

Recent, pe celebra platformă Reddit, un angajator a anunțat că este în căutare de personal pentru poziția de rigipsar. Fiind un loc de muncă din domeniul construcțiilor, salariul este unul avantajos. Și, totuși, asta nu a atras prea mulți doritori.

Pentru acest loc de muncă, angajatorul oferea un salariu cuprins între 180 și 200 de lei pe zi, iar programul era de la 7:30 la 16:30, cu o oră pauză. Angajatorul a precizat că salariul este net, dar nici asta nu a stârnit prea mult interes.

ADVERTISEMENT

Mulți internauți și-au exprimat părerea cu privire la acest loc de muncă. Unii dintre ei au considerat că nu este deloc un job greu, ba chiar ar fi cel mai ușor din domeniul construcțiilor. În plus, având în vedere că angajatorul oferea și ucenicie, reprezenta un mare avantaj.

La un calcul simplu, aflăm că astfel de loc de muncă poate aduce doritorilor în jur de 800 de euro pe lună. Acest salariu nu este deloc unul de neglijat, mai ales că viitorii angajați nici nu au nevoie de studii universitare.

ADVERTISEMENT