News

Locul de muncă din România unde poți încasa lejer până la 1.000 de euro. Nu ai nevoie de studii superioare și se fac angajări mai tot timpul

Care este locul de muncă din România unde poți avea un salariu lunar de până la 1.000 de euro sau chiar mai mult. Nu se cer studii superioare.
27.10.2023 | 21:50
Locul de munca din Romania unde poti incasa lejer pana la 1000 de euro Nu ai nevoie de studii superioare si se fac angajari mai tot timpul
Care este locul de muncă din România unde poți încasa până la 1.000 de euro. Nu se cer studii superioare. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Foarte multe joburi bine plătite din România nu cer studii superioare pentru angajați. Care este locul muncă din țara noastră unde poți încasa 1.000 de euro sau chiar mai mult.

Care este locul de muncă din România unde poți încasa până la 1.000 de euro. Nu se cer studii superioare

Mulți români consideră că absolvirea unei facultăți este un criteriu obligatoriu pentru a obține un loc de muncă bine plătit. Ei bine, în ultimii ani, această cerință nu mai este una cvasi-prezentă.

ADVERTISEMENT

Au apărut metode alternative recunoscute de companii prin care se pot dobândi abilitățile necesare pentru a fi recunoscut ca profesionist în domeniul ales. Astfel, opțiuni precum școala vocațională, cursurile de formare profesională sau studiile postliceale pot fi cheia către mai multe meserii bănoase unde nu ai nevoie de diplomă.

În prezent, în România există pe piață mai multe meserii care sunt remunerate generos de angajator. Lejer, cei care aplică pot ajunge să încaseze lunar 1.000 de euro sau chiar mai mult.

ADVERTISEMENT

Una dintre cele mai căutate este cea de hairstylist / frizer. În marile orașe nu există stradă pe care să nu întâlnim un salon de frizerie. Mai mereu, aceste locații sunt pline de clienți.

Vorbim de o meserie care nu are cum să dispară și, mai important, o meserie care mereu va avea clienți. Tocmai de aceea, angajații din acest sector sunt răsplătiți pe măsură. Pot ajunge ușor la un venit lunar de 4.000 – 4.500 de lei în mână. Dacă mai adăugăm și bacșișul, suma poate trece de 1.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Pentru a deveni frizer nu este necesară o facultate. Piața oferă o varietate de programe de formare disponibile. Există multe școli de cosmetică sau centre de formare. Ele includ atât pregătire teoretică, cât și practică, notează cei de la VerandaMall.

Alte locuri de muncă unde se oferă salarii atractive

Există și alte joburi unde se caută muncitori pentru care studiile superioare nu sunt o cerință obligatorie. De exemplu, multe restaurante, cofetării, patiserii sau alte genuri de localuri angajează bucătari. Salariile aici pot ajunge la peste 4.500 de lei lunar.

ADVERTISEMENT

Și mai mulți bani pot obține cei care practică meserie de fotograf. La ora actuală, în special dacă lucrezi pe cont propriu, poți câștiga sume mari lunar, de peste 1.000 de euro.

Sume similare de bani se oferă și celor care muncesc ca operatori. La acest job, oamenii trebuie răspundă solicitărilor trimise de clienți și să ofere asistență sau îndrumări. Sunt foarte multe companii care caută astfel de persoane.

ADVERTISEMENT