Life

Locul de muncă plătit cu 3 mii de euro pe lună. Nu ai nevoie de studii superioare și poți face bani chiar mai mulți. Angajatorul îți dă sporuri de noapte, pentru duminică și zi de sărbătoare

Jobul pentru care primești un salariu lunar de 3.000 de euro. Facultatea nu este necesară și veniturile pot crește datorită sporurilor de noapte și altor beneficii.
14.12.2023 | 16:45
Locul de munca platit cu 3 mii de euro pe luna Nu ai nevoie de studii superioare si poti face bani chiar mai multi Angajatorul iti da sporuri de noapte pentru duminica si zi de sarbatoare
Jobul pentru care primești un salariu lunar de 3.000 de euro. Facultatea nu este necesară și veniturile pot crește datorită sporurilor de noapte și altor beneficii. Sursa foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

Locul de muncă plătit cu 3 mii de euro pe lună. Nu ai nevoie de studii superioare și poți face bani chiar mai mulți. Angajatorul îți dă sporuri de noapte, pentru duminică și zi de sărbătoare. Contractul este unul foarte avantajos.

Jobul pentru care primești un salariu lunar de 3.000 de euro. Facultatea nu este necesară și veniturile pot crește datorită sporurilor de noapte și altor beneficii

Jobul pentru care primești un salariu lunar de 3.000 de euro. Facultatea nu este necesară în această situație și veniturile pot crește datorită sporurilor de noapte și altor beneficii importante care nu trebuie trecute cu vederea.

ADVERTISEMENT

O companie din Germania caută oameni care doresc să lucreze la aeroportul din Frankfurt. Pentru acest loc de muncă se lucrează în 3 schimburi, însă oportunitățile sunt foarte mari și extrem de avantajoase. Cei interesați trebuie să plece din România.

O altă cerință este cunoașterea limbii engleze sau germane la nivel mediu conversațional. De asemenea, viitorii angajați trebuie să prezinte dovada prin acte a activităților din ultimii 5 ani, fără o întrerupere mai lungă de 28 de zile între 2 sau mai multe activități.

ADVERTISEMENT

Totodată, un alt beneficiu al acestui job este cazarea care este oferită de companie în primele 7 luni de contract. Pentru munca depusă salariul se ridică la 14,75 euro/oră, la care se adaugă sporuri de 25% pentru fiecare noapte lucrată.

În plus, cei care lucrează în zilele de duminică primesc un spor de 50%, iar pentru cele de sărbătoare 100%. Potrivit anunțului postat pe ejobs.ro, contractul de muncă este făcut în Germania și este pe termen nedeterminat.

ADVERTISEMENT

Ce responsabilități trebuie să aibă angajatul

Angajatul are o serie de responsabilități, principalele fiind sortarea și depozitarea pachetelor de orice dimensiune, precum și asigurarea manipulării eficiente și corecte a pachetelor în depozit conform procedurilor stabilite.

O altă sarcină pe care o caută angajatorul este încărcarea și descărcarea containerelor de marfă, a paleților și a vehiculelor. Oamenii care sunt interesați de această ofertă trebuie să mai știe că pot avea asigurare medicală.

ADVERTISEMENT

De asemenea, unele companii care caută personal pentru același loc de muncă anunță că oferă inclusiv asigurare socială. Tot ce trebuie să facă românii este să își trimită CV-urile, datele de contact și documentele necesare.

ADVERTISEMENT
Tags: