Life

Locul de muncă plătit cu aproape 120 de euro pe zi. Angajatorul oferă cazare gratis, plătește bine de tot munca în weekend și contractul e pe termen nedeterminat. N-ai nevoie de studii

Locul de muncă unde poți câștiga o mică avere în fiecare zi. Care sunt cerințele pe care trebuie să le îndeplinească viitorii angajați.
24.02.2024 | 14:00
Locul de munca platit cu aproape 120 de euro pe zi Angajatorul ofera cazare gratis plateste bine de tot munca in weekend si contractul e pe termen nedeterminat Nai nevoie de studii
Locul de muncă unde poți câștiga o mică avere, în fiecare zi. Sursa foto: Canva
ADVERTISEMENT

În ultima vreme, piața locurilor de muncă a trecut prin schimbări destul de mari. Românilor le este din ce în ce mai greu să găsească un job bine plătit care să le asigure un trai bun. Însă, acest lucru nu este imposibil. La o căutare detaliată pe site-urile de profil, se găsesc locuri de muncă plătite regește.

Locul de muncă unde poți câștiga o mică avere pe zi

Toată lumea vrea să aibă un loc de muncă bine plătit. Scumpirile din ultima perioadă i-au făcut pe români să tindă spre joburi unde remunerația este mare, astfel încât să nu fie nevoiți să trăiască cu grija zilei de mâine.

ADVERTISEMENT

Un astfel de loc de muncă potrivit pentru foarte mulți români este disponibil în Frankfurt, Germania. Cei care sunt dispuși să se relocheze aici și știu engleză sau germană la nivel conversațional se pot angaja ca lucrător în depozitul aeroportului din Frankfurt.

La depozitul aeroportului din Frankfurt de lucrează în trei schimburi, iar atribuțiile nu sunt deloc unele complicate. Viitorii angajați trebuie să sorteze și să depoziteze pachetele de orice dimensiune, să asigure manipularea corectă a pachetelor și să încarce și să descarce containere de marfă.

ADVERTISEMENT

Angajatorul are și câteva cerințe de la doritorii care vor să lucreze peste hotare. În primul rând, este esențială relocarea în Germania, așa că este recomandat ca la acest job să aplice cei care știu că se pot muta din România.

De asemenea, limba engleză sau limba germană la nivel mediu conversațional este o altă cerință. Cei care ajung în etapa interviului trebuie să prezinte dovada activităților din ultimii 5 ani. Este important să nu fi existat o întrerupere mai mare de 28 de zile între două joburi.

ADVERTISEMENT

Ce beneficii au cei care aplică pentru poziția de lucrător în depozitul aeroportului din Frankfurt

După lista cu cerințe urmează și lista cu beneficii care nu sunt deloc unele de neglijat. Angajatorul pune totul la dispoziția viitorilor angajați, astfel încât procesul de recrutare, dar și cel de angajare să nu fie deloc unul complicat.

Cei care ajung să lucreze la depozitul aeroportului din Frankfurt trebuie să știe că au cazarea asigurată. Timp de 9 luni, angajatorul oferă cazare gratuită, urmând ca după această perioadă angajatul să își găsească o locuință temporară.

ADVERTISEMENT

Angajatul va semna un contract de muncă german pe termen nedeterminat. Salariul este raportat la numărul de ore lucrate, dar și la efortul depus. Cine dorește, poate face ore suplimentare care sunt plătite de către angajator.

Potrivit anunțului, salariul pentru acest loc de muncă este de 14,75 de euro/ oră. La această sumă se adaugă sporuri de 25% de noapte, sporuri de 100% pentru zilele de duminică și 125% pentru zilele de sărbătoare.

ADVERTISEMENT