Life

Locul de muncă plătit cu peste 4 mii de euro. E nevoie de relocare, dar nu și de studii. Câți bani poți lua, de fapt, ca femeie de serviciu în Islanda

Jobul care oferă angajaților mai bine de 4.000 de euro. Nu îți trebuie facultate, însă este nevoie să te muți în Islanda.
09.11.2023 | 11:11
Locul de munca platit cu peste 4 mii de euro E nevoie de relocare dar nu si de studii Cati bani poti lua de fapt ca femeie de serviciu in Islanda
Jobul care oferă angajaților mai bine de 4.000 de euro. Nu îți trebuie facultate, însă este nevoie să te muți în Islanda. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Locul de muncă plătit cu peste 4 mii de euro. E nevoie de relocare, dar nu și de studii. Câți bani poți lua, de fapt, ca femeie de serviciu în Islanda. Tot mai mulți români pleacă peste hotare pentru salariile pe care le pot încasa, mai mari decât în România.

Jobul care oferă angajaților mai bine de 4.000 de euro. Nu îți trebuie facultate, însă este nevoie să te muți în Islanda

Jobul care oferă angajaților mai bine de 4.000 de euro. Nu îți trebuie facultate, însă este nevoie să te muți în Islanda. O simplă femeie de serviciu poate încasa un venit generos în fiecare lună și nu are nici foarte multe responsabilități.

ADVERTISEMENT

Pe site-ul de recrutare jooble.org apare un anunț care promite un salariu între 3.500 și 4.500 de euro. Această sumă rămâne în buzunarul oamenilor după plata taxelor care se achită în fiecare țară de angajatori sau companie.

Și unde mai pui că munca este una mult mai ușoară datorită utiliajelor care se pun la dispoziție femeilor care doresc să facă acest serviciu. Printre responsabilități se numără curățarea podelelor și spălarea lor cu ajutorul unei mașini speciale.

ADVERTISEMENT

O altă sarcină a femeilor de serviciu din Islanda este ștergerea manuală a podelelor, acolo unde mașina de spălat nu ajunge. De asemenea, româncele trebuie să curețe băile din casă, să schimbe hârtia de la toaletă și să umple dozatorul cu săpun lichid sau dezinfectant.

Totodată, printre responsabilități se mai află schimbarea sacilor de gunoi. Pe lângă aceste cerințe angajații trebuie să ia în calcul că este nevoie de un cazier curat, fără nicio pată, și uneori experiență anterioară.

ADVERTISEMENT

Ce condiții trebuie să îndeplinească femeia de serviciu din Islanda

Una dintre condițiile pe care trebuie să le îndeplinească o româncă care lucrează ca femeie de serviciu în Islanda se află permisul de conducere și cunoașterea limbii engleze la nivel elementar, de bază, însă nu constituie o piedică lipsa acestei calități.

De asemenea, acest loc de muncă mai solicită capacitatea de a învăța și de a se preocupa de calitate. Totodată, angajații trebuie să dea dovadă de responsabilitate. Mai mult, angajatorul pune la dispoziție transportul.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, o femeie de serviciu care lucrează pe teritoriul țării noastre are un salariu lunar mult mai mic. Potrivit platformelor de recrutare, angajații din această categorie încasează aproximativ 2.500 de lei.

ADVERTISEMENT
Tags: