Life

Locul deosebit de care s-a îndrăgostit Mirela Vaida. Prezentatoarea de la Acces Direct a mers în vacanță cu toată familia

Mirela Vaida se bucură de o vacanță de vis alături de întreaga sa familie. Ce destinație a ales prezentatoarea de la Acces Direct.
23.08.2023 | 19:13
Locul deosebit de care sa indragostit Mirela Vaida Prezentatoarea de la Acces Direct a mers in vacanta cu toata familia
Ce destinație de lux a ales Mirela Vaida pentru ultima vacanță. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida se bucură încă de vacanță înainte de a începe un nou sezon al emisiunii Acces Direct. I-a dus pe cei mici la Disneyland, apoi a plecat în Italia, iar în prezent se află într-un alt concediu într-o destinație exotică.

Destinația de vis aleasă de Mirela Vaida pentru vacanță

După un an plin din punct de vedere profesional, Mirela Vaida a avut grijă se se bucure la maxim de timpul liber care i-a rămas până la începerea noului sezon Acces Direct. Astfel, vedeta și-a luat întreaga familie și a călătorit în mai multe locuri.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Antena Stars i-a dus pe cei mici la Disneyland, iar la întoarcere a avut parte de o surpriză la aeroport, apoi a plecat într-o altă călătorie, în Italia. Nu a fost de ajuns, însă, iar pentru a-și încărca bateriile, a bifat și o destinație exotică.

Este vorba despre fabulosul Egipt, unde a trăit clipe de vis alături de soț și de cei trei copii ai săi. Totuși, ea s-a gândit și la prietenii săi din mediul virtual, cu care a împărtășit mai multe momente speciale din vacanța magică.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Acces Direct a capturat câteva peisaje din Egipt, dar și cadre în care micuții săi se distrau de minune. Astfel, vedeta reușește să-și creeze amintiri cu cei dragi și să compenseze timpul în care munca o „răpește” de lângă ei.

Ce nu face vedeta când pleacă în vacanță

Pe de altă parte, Mirela Vaida se relaxează total atunci când este plecată în vacanță. Vedeta a mărturisit că evită pe cât posibil să se machieze, ținând cont că atunci când se difuzează emisiunea este nevoită să facă asta zilnic.

ADVERTISEMENT

„Vacanța, pentru mine, înseamnă, în primul rând, să stau cât mai mult lângă copiii mei, să ne jucăm, să petrecem timp împreună! Ieri a fost ziua lui Vladimir! A împlinit 7 ani și, în fiecare an, de ziua lui, am fost plecați în vacanță!!

 În al doilea rând, vacanță înseamnă să NU mă machiez sau coafez cel puțin o săptămână. Ceea ce da naștere, printre români, multor rumori în aeroport, avion sau chiar în resortul în care ne aflăm: ‘Ea e?/ Parcă ea e.. Seamănă la voce../Cred că ea e, că are 3 copii…’

ADVERTISEMENT

Așadar, vacanță înseamnă libertate totală , ‘incognito’ chiar… Și, în al treilea rând, cel puțin 2 kg in plus… Că, nah… așa-i la ultra all inclusive, nu? Va pup și va doresc o săptămâna minunat”, a povestit Mirela Vaida pe Instagram.

ADVERTISEMENT