Life

Ce a pățit Mirela Vaida la întoarcerea din vacanță: „Asta a fost a doua lecție”

Mirela Vaida a petrecut câteva zile la Disneyland Paris și a dezvăluit ce a nemulțumit-o, dar și ce i s-a întâmplat la întoarcerea din vacanță.
08.08.2023 | 16:20
Ce a patit Mirela Vaida la intoarcerea din vacanta Asta a fost a doua lectie
Mirela Vaida s-a întors de la Disneyland. Sursa foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida profită de vacanța de vară pentru a-și face amintiri alături de familia sa și recent a petrecut câteva zile la Disneyland Paris. Din vacanță s-a întors cu amintiri plăcute, dar au fost și situații care au nemulțumit-o pe vedeta de la Antena Stars, care a povestit totul pe internet.

Cum a petrecut Mirela Vaida vacanța de la Disneyland Paris

De când Acces Direct a intrat în pauză, Mirela Vaida se bucură din plin de timpul petrecut alături de familie. Deși dezvăluise că zborurile până în Paris sunt foarte scumpe, vedeta nu a renunțat la ideea de a-i duce pe cei mici la Disneyland.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea mai vizitase locul în urmă cu 15 ani, în luna de miere, dar acum l-a redescoperit prin ochii copiilor săi. Întreaga experiență a însemnat pentru Mirela Vaida o lecție despre acceptare și conviețuire armonioasă.

Cu toate acestea, sejurul a venit la pachet și cu câteva minusuri, care au nemulțumit-o. „Dincolo de aglomerația peste măsură, de zecile, poate sutele de mii de turiști zilnic, de cozile interminabile, de timpii mari de așteptare, de prețurile exagerate la orice, Disneyland este o experiență în sine.

ADVERTISEMENT

Am înțeles, și nu e prima oară când simt asta, că oamenii pot coexista pașnic, dacă sunt lăsați în pace, indiferent de rasă, de religie, de culoarea pielii, de cultură, de continent…

Am văzut indieni, africani, mexicani, chinezi, europeni, evrei, americani, thailandezi comunicând unii cu ceilalți, fără să își știe limba, respectându-se unii pe alții. Stand la aceleași cozi, bucurându-se de aceleași povești pentru copii.

ADVERTISEMENT

Făcând cu mâna mascotelor Disney, aclamând, aplaudând artificiile, răbdând toanele copiilor lor, pentru că, dincolo de orice diferența de cultură, rasă, limbă sau religie, ei, toți, aici, erau PĂRINȚI”, a scris Mirela Vaida pe Instagram. 

Ce a pățit la întoarcerea în țară: „A doua lecție”

La întoarcere, însă, Mirela Vaida a mai avut parte de o surpriză, întâlnindu-se la aeroport cu Elisabeta Lipă și cu Simona Halep, cu care a călătorit în același avion. Prezentatoarea de la Acces Direct a mărturisit că a profitat de ocazie și le-a mulțumit că duc numele țării noastre peste tot în lume.

ADVERTISEMENT
mirela vaida nemachiată simona halep elisabeta lipa aeroport
Mirela Vaida s-a întâlnit cu Elisabeta Lipă și Simona Halep la aeroport.
Sursa foto: Instagram

„Am stat împreună tot atât de mult, că să așteptăm bagajele! Asta a fost a două lecție: despre modestie! Pentru că performanță sportivă, dincolo că modelează corpul și mintea, formează caracterul! Le-am strâns mâna, au făcut poze cu copiii, am așteptat cuminți bagajele și le-am mulțumit că, datorită lor, România apare pe hartă”, a încheiat Mirela Vaida.

ADVERTISEMENT