Life

Locul din casă în care trebuie să așezi o oglindă de Revelion. Este un truc simplu prin care îți atragi tot norocul din lume

Unde trebuie să așezi o oglindă de Revelion. Se spune că vei atrage tot norocul din lume dacă o amplasezi într-un anumit loc din casă.
30.12.2022 | 09:30
Locul din casa in care trebuie sa asezi o oglinda de Revelion Este un truc simplu prin care iti atragi tot norocul din lume
Unde trebuie să așezi o oglindă în noaptea de Revelion. Sursa foto: Unsplash/Elena Kloppenburg
ADVERTISEMENT

Iată unde ar trebui să așezi o oglindă de Revelion. Se spune că vei avea parte de noroc dacă faci acest lucru în noaptea dintre ani.

Locul din casă unde trebuie să așezi o oglindă de Revelion

Noaptea trecerii dintre ani este strâns legată de anumite tradiții și obiceiuri care sunt respectate atât în România, cât și în alte țări. Unele sunt legate de îmbrăcămintea pe care o porți, iar altele de preparatele pe care le ai pe masă.

ADVERTISEMENT

Se spune că unele obiceiuri aduc noroc și prosperitate în anul care urmează, așa că e bine să ținem cont de ele de Revelion. Anumite lucruri pe care le ai în casă te pot ajuta să ai parte de venituri mai mari.

Dacă unele persoane poartă roșu sau țin bani la ele de Anul Nou pentru a avea parte de noroc în plan personal și financiar, altele mănâncă struguri și pește. Alte persoane au grijă să aibă în mână un pahar de șampanie la miezul nopții și să-l bea până la fund pentru a avea un an norocos.

ADVERTISEMENT

În afară de aceste obiceiuri atât de cunoscute la noi și în străinătate, există și altele despre care se spune că îți aduc noroc. Unul dintre ele are legătură cu locul în care așezi oglinda.

Aceste obiecte se regăsesc în casele tuturor românilor și îți pot aduce mult noroc în anul care vine. Dacă ții cont de anumite reguli Feng Shui, oglinzile pot contribui la norocul și bunăstarea din 2023.

ADVERTISEMENT

Cel mai important loc în care trebuie să pui o oglindă este baia. Din această încăpere trebuie să fie eliminate energiile negative, mai ales că baia poate cauza pierderi financiare din cauza apei.

Pentru a avea noroc, aici e bine să pui o oglindă, care trebuie să se regăsească mai ales în noaptea de Revelion. În acest fel vei ține departe ghinionul în anul următor. Mai mult, acest obiect te poate ajuta să treci peste orice problemă cu banii, dacă va fi cazul.

ADVERTISEMENT

Unde mai poți pune o oglindă în noaptea dintre ani

Oglinda are legătură și cu bunăstarea tuturor membrilor familiei, nu doar a ta. Acest obiect te va ajuta să ai parte de momente fericite în următoarea perioadă și îți va oferi noroc în tot ceea ce îți propui.

Și în camera principală ar trebui amplasată o oglindă de Anul Nou, dar numai dacă o faci în mod corect. Astfel, dacă o pui pe toată lungimea peretelui, te va ajuta să ai o relație mai bună cu tine însuți/însăți.

În plus, vei avea mai multă încredere în tine și te vei bucura de succes dacă poziționezi corect oglinda din cameră.

Oglinzile ar trebui amplasate și în spațiile comune datorită faptului că favorizează mișcările energiilor. De exemplu, poți pune oglinzile în sufragerie sau pe hol întrucât aceste spații sunt tranzitate de mai multe persoane.

Înainte de a amplasa oglinzile în locurile potrivite, trebuie să ții cont de faptul că acestea trebuie să fie curate. Prin intermediul oglinzilor, energia pozitivă va circula în locuința ta, dar numai dacă le amplasezi corect.

ADVERTISEMENT
"A omorât fata. Ce nenorocit". Crimă oribilă în Petroşani: şi-a strâns fosta iubită de gât până a lăsat-o fără suflare. Bărbatul a vrut apoi să se sinucidă
Cora Schumacher: ”Este foarte dureros”. Decizia radicală care-i aduce multă suferință fostei soții...
Cora Schumacher: ”Este foarte dureros”. Decizia radicală care-i aduce multă suferință fostei soții a pilotului de F1
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor...
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor nepoţi ai miliardarului arată răvăşitor la 41 de ani
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Trei zodii care pierd bani în decembrie. Ratează o șansă unică de câștig
Trei zodii care pierd bani în decembrie. Ratează o șansă unică de câștig
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după...
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după recalculare. Venitul le crește substanțial
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română