Life

Locul din România în care poți să întinerești. Studiile au confirmat existența unei anomalii magnetice

Zona din țara noastră despre care se spune că îi revigorează pe oameni. Experimentele demonstrează încărcătura energetică.
25.09.2023 | 16:05
Locul din Romania in care poti sa intineresti Studiile au confirmat existenta unei anomalii magnetice
Zona din țara noastră despre care se spune că revigorează oamenii. Experimentele demonstrează încărcătura energetică. Sursa foto: emerging-europe.com
ADVERTISEMENT

Locul din România în care poți să întinerești. Studiile au confirmat existența unei anomalii magnetice. Care este, de fapt, adevărul din spatele acestuia și ce au descoperit oamenii de știință despre beneficiile asupra organismului uman.

Zona din țara noastră despre care se spune că revigorează oamenii. Experimentele demonstrează încărcătura energetică

Zona din țara noastră despre care se spune că revigorează oamenii. Experimentele demonstrează încărcătura energetică care se formează în această regiune și pe care au simțit-o foarte multe persoane de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

Acest loc cu energie pozitivă se află pe platoul Munților Bucegi, destul de aproape de Vârful Omu. Despre acest vârf se spune că este, de fapt, „centrul Pământului”, un punct de conexiune între lumea pământeană și cer.

Toți oamenii care au ajuns aici spun că locul este marcat de evenimente neobișnuite, cum ar fi apariția unui curcubeu pe cer senin sau luminițe albe-lăptoase și scântei care măsoară un metru în jurul Sfinxului.

ADVERTISEMENT

Mai mult, românii susțin că acestă regiune, numită Gura de Rai a României, revigorează brusc turiștii, în timp ce corpul uman este învăluit de energii pozitive. În acest sens, studiile au confirmat deja existența unei anomalii magnetice.

Mai exact, este vorba despre faptul că se conturează un triunghi pitagoreic perfect, compus din vârfurile Omu, Caraiman și Bătrâna. Totodată, se mai spune că locul are proprietăți revitalizante pentru organism. Călătorii nu simt oboseala, în ciuda eforturilor depuse la urcare.

ADVERTISEMENT

De asemenea, oamenii spun că simt o adevărată îmbunătățire a stării după traseul montan parcurs. În acest sens un institut din București a efectuat un studiu care a confirmat existența unei anomalii magnetice neobișnuite.

Cine sunt ”vinovați” pentru energiile pozitive

Cristi Iordache, un bărbat care cunoaște foarte bine Munții Bucegi, a declarat că energiile pozitive apar datorită megaliților. Acești vechi stâlpi de piatră constituie o sursă de energie care în cele din urmă iese la suprafață.

ADVERTISEMENT

Oamenii de știință din România sunt de părere că aceste pietre impresionante alungă oboseala și contribuie la vindecarea unor afecțiuni. Unele mituri spun că Munții Bucegi ar fi, de fapt, Kogayon, muntele sacru al dacilor.

Acesta este un motiv în plus pentru care cercetătorii cred că zona este înzestrată cu puteri magice. Mai mult decât atât, stânca cea mai înaltă de pe Vârful Omu poartă denumirea de Tronul lui Zamolxes. Aici ar fi stat zeul dac.

„Acei megaliți sunt sursa de energie. Ei sunt la suprafață. S-a spus că îți trece oboseala. Asta e partea minusculă a ceea ce simți, dar acolo se pot vindeca boli. Pe măsură ce faci o cură de odihnă acolo îți poți vindeca anumite afecțiuni.

Pesemne că lucrurile asta nu trebuie să fie știute” a explicat Cristi Iordache, la un moment dat potrivit publicației Adevărul. Și acesta nu este singurul mister impresionant pe care îl ascund Munții Bucegi.

ADVERTISEMENT