Life

Locul din România supranumit ”destinația de smarald”. Puțini români știu despre frumusețea sa

Există un loc în România care este supranumit ”destinația de smarald”. Este unic în țara noastră și de-a dreptul fermecător.
30.04.2023 | 09:00
Locul din Romania supranumit destinatia de smarald Putini romani stiu despre frumusetea sa
Locul din România supranumit ”destinația de smarald”. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

România ascunde locuri impresionante. Mulți străini știu deja de ele, însă unii români nu sunt chiar atât de tentați să le descopere. Un loc din țara noastră ascunde mai multe frumuseți decât ar fi crezut oricine. Oricine trebuie să ajungă aici măcar odată.

Locul din România adorat de turiștii străini

Ce este ”destinația de smarald” din România? Delta Dunării, care are numeroase atuuri față de oricare altă locație din țara noastră. Deși turiștii străini se înghesuie să o viziteze însă, românii nu prea obișnuiesc să facă acest lucru.

ADVERTISEMENT

Corina Martin, preşedintele de onoare al Asociaţiei Patronale RESTO Constanţa şi Secretar General al Federației Patronatelor din Industria Ospitalității din România (FPIOR) a adus în discuție acest subiect. Într-un interviu acordat la DC News, aceasta a vorbit despre obiectivele turistice din Delta Dunării.

Corina Martin spune că Delta Dunării este o ”destinație de smarald” a țării noastre. Totodată, ea a catalogat acest loc din România ca fiind unul cu adevărat unic. Iar spațiile de cazare din zonă sunt și ele pe măsură. Există hoteluri chiar și de cinci stele, pensiuni, dar și diferite locații eco, povestește aceasta.

ADVERTISEMENT

Pe lângă priveliștea încântătoare, dar și liniștea, Delta Dunării mai oferă și numeroase tradiții. Astfel, oricine ajunge în acest loc superb din România se bucură de o experiență de neuitat, indiferent de perioada aleasă.

Este ”destinația de smarald” a României

”Pentru mine, Delta Dunării este destinație de smarald a României. Este o destinație unică, dar, din păcate, puțini români cunosc Delta Dunării sau au vizitat-o. Este o destinație mai mult cunoscută în multe țări din Europa de Vest, de unde atragem turiști fascinați și atrași să descopere acest miraj al Deltei Dunării.

ADVERTISEMENT

De asemenea s-a dezvoltat foarte mult promovarea tradițiilor, iar aici vorbesc, de exemplu, de tradițiile rușilor lipoveni. Îmbrăcăm foarte mult aceste tradiții în produsul de vacanță în Delta Dunării, chiar dacă vorbim de un weekend sau de câteva zile”, a mai adăugat Corina Martin, la DC News.

Menționăm că dincolo de peisajele fabuloase, în Delta Dunării, fauna este și ea foarte dezvoltată. Aici putem vedea numeroase insecte, păsări și nu numai. Și mai mult de atât, pentru cei care vor o plajă imensă, lucrurile sunt la fel de simple.

ADVERTISEMENT

Dunărea se varsă în Marea Neagră, iar acest lucru poate fi văzut cu ochiul liber. Există o plajă extrem de generoasă, cu o apă superbă, de care turiștii se pot bucura atunci când ajung în această zonă din România.

ADVERTISEMENT