Life

Locul în care să nu îți pui niciodată bagajele când ajungi în camera de hotel. Multe persoane fac o astfel de greșeală: ”Gândacii se pot ascunde în ele”

Majoritatea turiștilor când ajung în camera de hotel își aruncă valizele la întâmplare. Însă experții susțin că există un loc în care nu este indicat să le punem.
21.11.2023 | 13:13
Locul in care sa nu iti pui niciodata bagajele cand ajungi in camera de hotel Multe persoane fac o astfel de greseala Gandacii se pot ascunde in ele
Locul în care să nu îți pui niciodată bagajele când ajungi în camera de hotel/ sursa foto: pixabay
ADVERTISEMENT

S-a aflat care este cel mai bun loc în care să ne punem bagajele când intrăm prima dată într-o cameră de hotel. Experții au relatat motivele pentru care nu trebuie să ne depozităm niciodată hainele în dulapul aflat în camera de hotel sau lângă patul în care dormim. Iată explicațiile unui specialist!

Locul în care să nu depozitezi bagajele într-o cameră de hotel

Majoritatea dintre noi atunci când ajungem în camera de hotel aruncăm valizele pe pat sau lângă pat. Acest obicei, însă, este unul prost. Experții au dezvăluit care este locul neaşteptat în care este bine să îţi păstrezi bagajele în camera de hotel. Nu este vorba despre dulapul din încăpere, cum ar crede unii!

ADVERTISEMENT

Potrivit unui specialist, baia este locul perfect pentru a vă depozita bagajele. Da, ați auzit bine! Atunci când ajungeți într-o cameră de hotel, trebuie să lăsați trollerele în baie. Mai mult de atât, chiar este indicat să puneți bagajele în duș sau în cadă.

Brittany Campbell, de la National Pest Management Association, a tras un semnal de alarmă în ceea ce privește depozitarea bagajelor în pat sau lângă pat, într-o cameră de hotel. În caz contrar, insectele, precum ploșnițele, pot intra cu ușurință în genți sau valize.

ADVERTISEMENT

Evitați să puneți valizele pe pat

”Călătorii ar trebui să evite să își pună bagajele pe suprafețele tapițate și pe pat atunci când ajung la destinație, deoarece ploșnițele se găsesc de obicei pe saltele, arcuri și în crăpăturile mobilei și în interiorul tapițeriei”, a precizat Brittany Campbell, doctor în științe și entomolog al personalului de la National Pest Management Association (NPMA).

Brittany Campbell a specificat că ploșnițele ascunse în interiorul paturilor, canapelelor și hainelor și se hrănesc cu sânge de om. Drept urmare, aceste creaturi mici pot exista și în camera de hotel și pot sări cu ușurință pe lucrurile din valiză, notează The Sun.

ADVERTISEMENT

Și rafturile din interiorul dulapurilor sunt de evitat într-o cameră de hotel. De aceea, atunci când ajungeți prima dată aici, faceți o verificare mai atentă a întregii camere, pentru a evita un sejur nefericit: Evitați să folosiți suporturi goale de la dulapuri, deoarece gândacii de pat se pot ascunde acolo”. 

Bagajele se pot depozita în baie

De aceea, Brittany Campbell recomandă să lăsăm în baie bagajele pe toată durata sejurului, cu toate că pentru unii turiști, acest lucru nu este tocmai plăcut. Totodată, ea sugerează să puneți valizele în cadă, pentru ca insectele dăunătoare să nu ajungă la ele.

ADVERTISEMENT

Așadar, dacă vreți să aveți o vacanță de neuitat, țineți cont de aceste sfaturi. Nu cred că-și dorește nimeni să se întoarcă acasă cu hainele pline de ploșnițe. Data viitoare când mergeți în vacanță și petreceți câteva zile într-o cameră de hotel, depozitați bagajele în baie, așa vor fi în siguranță.

”Indiferent de locul în care alegeți să dormiți, fie că este hotel luxos sau o simplă pensiune, gândacii de pat reprezintă o problemă serioasă, deoarece acești dăunători se pot instala rapid ca la ei acasă și pot fi greu de eliminat”, a mai adăugat specialista.

ADVERTISEMENT