Life

Obiectele care ajung să dispară cel mai des din camera hotel. Mulți turiști le iau acasă după ce sejurul lor s-a încheiat

Obiectele care ajung să dispară cel mai des din camera hotel. Turiștii le iau acasă atunci când pleacă, dar acesta nu este neapărat un lucru rău.
19.09.2023 | 16:12
Obiectele care ajung sa dispara cel mai des din camera hotel Multi turisti le iau acasa dupa ce sejurul lor sa incheiat
Obiectele care ajung să dispară cel mai des din camera hotel. Foto Pixabay
ADVERTISEMENT

Care sunt obiectele care ajung să dispară cel mai des din camera de hotel. Mulți turiști pleacă cu ele acasă după ce li se termină sejurul.

Obiectele care ajung să dispară cel mai des din camera hotel

Un expert în călătorii a explicat ce lucruri ajung să dispară cel mai des din camera de hotel. De altfel, lanțurile hoteliere se așteaptă să le piardă după un sejur.

ADVERTISEMENT

Kashlee Kucheran, CEO al agenției media Travel Off Path, spune că este acceptabil să iei papucii de casă de la hotel.

Odată folosiți aceștia nu mai pot fi puși iar în circulație, așa că mai bine îi iei acasă și te bucuri de ei. De asemenea, aceasta spune că același lucru se așteaptă și pentru sticluțele de șampon sau balsam.

ADVERTISEMENT

Inclusiv pliculețele de ceai și de cafea ar trebui luate acasă. Ea are și un sfat pentru cei cu zboruri lungi, de multe ore: să poarte papucii în avion.

“Dacă ați adus papuci de hotel, puteți merge cu încredere în jurul avionului cu ei în schimb. Și, de asemenea, ca să știi, multe companii aeriene nu oferă papuci de casă la clasa economică sau chiar la clasa business – doar la clasa întâi.”

ADVERTISEMENT
@khlq02

The 2 things I ALWAYS take from my hotel room to make packing and long travel days easier 😅😅 No matter what, you will always find me with both items in my luggage at all times 😎 #travelbetter #traveltips #packinghacks #packingtips #hoteltips #travelhacks #frequentflyer #avgeek #travelgirls

♬ original sound – Addicted to flying.✈️🛩🛫🛬

Obiectul de la hotel care te poate ajuta când pleci

Experta care călătorește în sute de zboruri pe an spune că poți să iei de la hotel și boneta de la duș. Nu neapărat pentru a o folosi în scopul în care a fost creată, ci pentru a pune hainele sau pantofii murdari. Așa îi poți deoparte de hainele curate atunci când călătorești.

“Acestea sunt o modalitate extraordinară de a împiedica pantofii murdari să atingă restul hainelor tale, mai ales atunci când faci o schimbare rapidă la aeroport și trebuie să le pui în bagaj. Acoperă toate părțile murdare ale pantofului ca prin farmec.”

ADVERTISEMENT

Videoclipul postat pe Tiktok de experta în zboruri a primit multe aprecieri. De altfel, chiar un pilot a lăusat trucurile sale pentru călătorii mai confortabile.

ADVERTISEMENT