Life

Locul în care se află reședința secretă a lui Kate Middleton. Unde merge soția prințului William, când vrea să n-o vadă nimeni

Unde se ascunde Kate Middleton atunci când vrea să fie singură. Prințesa de Wales deține o reședință secretă de care puțini știu.
18.06.2023 | 16:00
Locul in care se afla resedinta secreta a lui Kate Middleton Unde merge sotia printului William cand vrea sa no vada nimeni
Kate Middleton și Prințul William dețin o reședință secretă. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

S-a aflat unde pleacă Kate Middleton și soțul său atunci când au nevoie de timp doar pentru ei. La sfârșit de săptămână petrec timp la casa de la țară, dar uneori simt nevoia să se retragă într-o reședință de care puțin oameni știu.

Unde are Kate Middleton reședința secretă

Nu este un secret pentru nimeni că Familia Regală este în atenția publicului. Prințul Harry chiar a ajuns până în punctul în care a pornit un proces împotriva tabloidelor britanice, pe care le-a acuzat că i-au făcut mult rău de-a lungul vieții. 

ADVERTISEMENT

De multe ori, Kate Middleton și Prințul William încearcă să ține departe de ochii curioșilor detaliile importante din viața alor. Astfel, puțină lume știe faptul că ei dețin o reședință aproape secretă, unde merg când vor să petreacă timp doar în familie.

În majoritatea anului, Prințul și Prințesa de Wales, împreună cu cei trei copiii ai lor, locuiesc la Kensington Palace, iar la final de săptămână pleacă uneori la țară, la Anmer Hall. Însă în momentul în care nu-și doresc să aibă deloc parte de priviri indiscrete se retrag la Cabana Tam-Na-Ghar.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre o locuință despre care se presupune că a fost primită moștenire de Prințul William în anul 2000 și care are o importanță foarte mare mai ales pentru Kate Middleton, deoarece aici s-ar fi distrat cu prietenii pe vremea în care erau studenți.

Astfel că, reședința secretă a fost, se poate spune, martora evoluției relației dintre Kate Middleton și Prințul William. Iar în prezent, se bucură de ea împreună cu George, Charlotte și Louis, mai ales pe timp de vară.

ADVERTISEMENT

De unde provine numele reședinței

Cabana Tam-Na-Ghar este situată în Scoția, la Balmoral, iar despre ea nu s-a prea vorbit. De fapt, până acum nici nu există fotografii cu interiorul reședinței, însă se cunoaște faptul că este o proprietate destul de modestă.

Prințul de Wales ar fi primit-o cadou din partea Reginei Mamă cu doar câteva luni înainte ca aceasta să moară. Reședința secretă atât de iubită de Kate Middleton nu are mai mult de trei dormitoare. Iar în apropiere se află Birkhall, reședința Regelui și a Reginei Consoartă, scrie astrosens.ro. 

ADVERTISEMENT

Deși Cabana Tam-Na-Ghar este cu mult mai mică decât Kensington Palace, unde se regăsesc 20 de camere, distribuite de la subsol și până la mansardă, pe patru etaje, Prințul și Prințesa de Wales se simt în siguranță aici.

ADVERTISEMENT