Life

Locul spectaculos din România pe care turiștii sunt înnebuniți să-l viziteze în acest moment. E un adevărat paradis

Destinația inedită care nu trebuie ratată de niciun turist român perioada aceasta. Regiunea este un adevărat colț de rai.
08.04.2024 | 13:45
Locul spectaculos din Romania pe care turistii sunt innebuniti sal viziteze in acest moment E un adevarat paradis
Destinația inedită care nu trebuie ratată de niciun turist român perioada aceasta. Regiunea este un adevărat colț de rai. Sursa foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

Locul spectaculos din România pe care turiștii sunt înnebuniți să-l viziteze în acest moment. E un adevărat paradis. Se află la o distanță destul de mică de București, drumul fiind unul relaxant și plăcut pentru toată lumea.

Destinația inedită care nu trebuie ratată de niciun turist român perioada aceasta. Regiunea este un adevărat colț de rai

Destinația inedită care nu trebuie ratată de niciun turist român perioada aceasta. Regiunea este un adevărat colț de rai. A fost deschisă recent și reușește să atragă zilnic sute de mii de persoane din toate părțile țării.

ADVERTISEMENT

În județul Dâmbovița oamenii pot admira un paradis al lalelor, fără să fie nevoie să plece din țară. Locul este asemănat cu câmpurile de flori din Olanda și poate fi admirat în perioada 6 aprilie – 12 mai 2024 de cei interesați.

Mai exact, paradisul lalelor se află pe un câmp din Pătroaia Deal, unde se găsesc sute de soiuri de flori, colorate și parfumate. Cei care doresc să realizeze o ședință foto spectaculoasă trebuie să scoată din buzunar suma de 30 de lei.

ADVERTISEMENT

Copiii mai mici de 8 ani au intrare gratuită. Programul de vizitare este de marți până duminică, în intervalul orar 09:00 – 18:00. Expoziția are porțile închise în zilele de luni. Biletele se achiziționează online sau de la fața locului. De aici se pot cumpăra și flori, începând cu prețul de 1 leu firul.

Câmpul de lalele din Pătroaia Deal, Dâmbovița
Câmpul de lalele din Pătroaia Deal, județul Dâmbovița. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Blooms Experience, un câmp imens cu lalele colorate

Blooms Experience reprezintă un câmp imens cu lalele colorate. Suprafața acoperită de flori este de 30.000 de metri pătrați, spectacolul fiind ideea unui cuplu, Gabi și Camelia, care au vizitat de multe ori Olanda și au dorit să facă același lucru acasă, în România.

ADVERTISEMENT

„Tot ce au ei, găsiţi şi la noi în grădină, absolut! Am adus toate utilajele din Olanda. Toate utilajele de plantat şi recoltat pe care le au ei, le avem şi noi”, a declarat Gabi Popa, organizator, pentru observatornews.ro.

De asemenea, românii se pot bucura de o atmosferă încântătoare datorită unui pian care este amplasat la umbră, sub un pavilion, și de unde se aud acorduri constant. Mai mult decât atât, instrumentul muzical poate fi folosit și de cei care ajung aici.

ADVERTISEMENT

„Pianul este liber, va rămâne în toată perioada cât parcul este deschis, va fi acolo şi cine ştie poate cânta la pian oricât doreşte”, a completat Camelia Ivanov, organizator, mai arată sursa citată anterior.

Cu singurață, locul este un obiectiv care nu trebuie trecut cu vederea perioada aceasta. Blooms Experience are și o pagină de socializare, unde pot fi admirate soiurile de lalele din mijlocul naturii și evenimentele ce au loc acolo.

Peste 1,5 milioane de bulbi și 600 de soiuri de lalele așteaptă să fie imortalizate în imagini de cei care doresc să facă fotografii unice și să se plimbe prin acest colț de rai colorat. Fiecare rând de lalele este o simfonie de culori și parfumuri.

Pe de altă parte, oamenii trebuie să știe că acest câmp nu este unic în România. În Pitești există de ceva vreme Simfonia lalelelor, care are loc în perioada 19 – 21 aprilie 2024. Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului, anul acesta având loc ediția cu numărul 47.

ADVERTISEMENT