Life

Locul unic din România care îi impresionează până și pe străini. “Este minunat. E ca o țară într-o țară”

Locul unic din România care îi impresionează chiar și pe turiștii străini care vin aici în vizită. Spun că este ca o țară proprie.
15.11.2023 | 18:00
Locul unic din Romania care ii impresioneaza pana si pe straini Este minunat E ca o tara intro tara
Locul unic din România care îi impresionează până și pe străini. Foto Info-Delta.ro
ADVERTISEMENT

Locul unic din România care îi impresionează până și pe străini. Despre ce zonă este vorba și ce se poate vizita aici.

Locul unic din România care îi impresionează până și pe străini

Locul unic din România care impresionează și turiștii străini este Dobrogea. Jurnalistul Charlie Ottley vizitează des acest loc din țara noastră și are planuri mari.

ADVERTISEMENT

Charlie Ottley chiar a venit în România cu ocazia Zilei Dobrogei, la Constanța. Acesta a realizat și un documentar despre țara noastră, cu un capitol despre Dobrogea –  „FLAVOURS OF ROMÂNIA – DOBROGEA“.

Charlie Ottley spune că Dobrogea este o țară într-o țară, fiind atât de diversă și spectaculoasă. Acesta chiar spune că ar trebui să existe un turism la vinului în această zonă a țării.

ADVERTISEMENT

„Dobrogea este minunată, este practic o țară într-o țară. Gastronomia din Constanța este minunată, s-au deschis restaurante noi, iar această este o regiune a vinului.

Unele dintre vinurile mele favorite sunt din Dobrogea și există un potențial real pentru un turism al vinului”, a declarat Charlie Ottley, pentru „Adevărul”. 

ADVERTISEMENT

Jurnalistul britanic este îndrăgostit de Dobrogea

Jurnalistul britanic are numai cuvinte de laudă la adresa acestei zone. Acesta a declarat că sunt foarte multe lucruri de spus despre această zonă frumoasă a României.

„Are atât de multă istorie, atât de multă civilizație antică, este parte a drumului mirodeniilor, este o regiune pe care aș vrea să o promovez mai mult. Sunt atât de multe de lucruri de spus despre Dobrogea”, a afirmat realizatorul britanic.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Charlie Ottley are planuri și mai mari de atât. Acesta vrea să realizeze încă un documentar despre locul unic din România care l-a impresionat.

„Am discutat cu autoritățile locale despre un documentar, cu cele mai frumoase locuri, cu lucruri pe care le poți face într-o excursie de o zi, despre istorie, cultură, gastronomie, vin, distracția de pe plajă și toate lucrurile pentru care Constanța este faimoasă”, a afirmat Charlie Ottley.

ADVERTISEMENT