Life

Lora și-a deschis sufletul si a dezvăluit secretul vieții ei. Doar apropiații știau

Cântăreața a făcut un Q&A, pe contul ei de socializare, în care le-a răspuns fanilor la toate curiozitățile pe care le aveau. Lora a făcut o dezvăluire despre care doar apropiații știau.
08.09.2021 | 13:19
Lora sia deschis sufletul si a dezvaluit secretul vietii ei Doar apropiatii stiau
ADVERTISEMENT

După plecarea din echipa emisiunii “Vorbește lumea”, cântăreața Lora a vrut să se concentreze pe proiectele pe care le are. Se ocupă de afacerea cu cosmetice, iar de curând a lansat piesa “Vrei să te mint?”, o colaborare cu Marius Moga, care s-a bucurat deja de succes.

Recent, le-a oferit susținătorilor ocazia să afle lucruri neștiute despre viața ei și i-a provocat la un Q&A, în timpul căruia a făcut dezvăluiri de ordin personal, cât și profesional.

ADVERTISEMENT

Cu toate că nu toate întrebările primite sunt comode, Lora a dat dovadă de simțul umorului atunci când a fost criticată și a răspuns curiozităților fanilor.

Lora, dezvăluire neștiută: “Mama a fost adoptată”

Una dintre întrebările care i se pun cel mai des artistei este despre momentul în care dorește să devină mamă, având în vedere că are o relație de patru ani cu iubitul ei, Ionuț Ghenu.

ADVERTISEMENT

Lora a declarat, în repetate rânduri, că se vede mamă și că își dorește doi copii: o fetiță și un băiat.

Unul dintre fani a surprins-o însă pe Lora atunci când a întrebat-o dacă își dorește să adopte un copil. Scurt și la obiect, cântăreața a răspuns afirmativ.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, aceasta a făcut și o dezvăluire despre care nimeni nu știa până acum, mai exact că mama ei a fost adoptată.

Lora
Lora a stat de vorbă cu fanii pe Instagram/ Sursa foto: captura Instragram

Mama Lorei, răpusă de o boală necruțătoare

Lora era foarte atașată de mama ei și, de fiecare dată când urca pe scenă, se sfătuia cu aceasta, care o încuraja la fiecare pas, cele două fiind, înainte de toate, bune prietene.

ADVERTISEMENT

După o luptă cu o boală necruțătoare, mama artistei s-a stins din viață în ianuarie 2020. Lora a fost devastată de durere și, la acel moment, a postat un mesaj pe conturile de socializare prin care își exprima durerea.

“Cine are părinţi, pe pământ nu în gând/ Mai aude şi-n somn ochii lumii plângând…Drum lin, mamă scumpă… ai plecat cu jumătate din inima mea…”, a fost mesajul publicat de Lora, pe Facebook.

Acela a fost momentul în care imaginea de femeie hotărâtă și puternică afișată de artistă s-a dărâmat ca un castel de nisip, iar lacrimile vărsate și suferința trăită au arătat o Lora vulnerabilă. A fost cel mai greu moment din viața ei, după cum mărturisea, iar zâmbetul i-a fost înghețat pentru multă vreme.

 

ADVERTISEMENT