Life

Loredana, apariție surprinzătoare pe rețelele sociale. Ce talent inedit are jurata de la X Factor

Loredana a avut o apariție surprinzătoare pe rețelele sociale. Iată ce talent inedit are jurata de la X Factor.
01.10.2021 | 21:52
Loredana aparitie surprinzatoare pe retelele sociale Ce talent inedit are jurata de la X Factor
ADVERTISEMENT

Loredana Groza a avut o apariție surprinzătoare pe rețelele de socializare. Jurata de la X Factor le-a arătat fanilor ce talent are, iar aceștia i-au lăsat zeci de comentarii.

Cântăreața a postat un videoclip în care dansează la bară, executând foarte bine mișcările acestui dans. De altfel, dansul la bară a fost recunoscut ca sport, așa că ar putea ajunge la Jocurile Olimpice.

ADVERTISEMENT

Loredana, apariție surprinzătoare pe rețelele sociale. Ce talent inedit are jurata de la X Factor

Loredana Groza a postat, pe rețelele sociale, un videoclip în care dansează la bară, executând mișcările ca la carte. În ciuda tocurilor înalte, vedeta a demonstrat că are talent și că poate executa cu precizie acest sport.

Internauții au lăudat-o pe jurata de la X Factor pentru felul în care arată și se mișcă, la vârsta de 51 de ani. Mulți o consideră un exemplu demn de urmat pentru tinerele femei pentru felul în care se menține.

ADVERTISEMENT

„Bravo, sunt femei la 25 de ani care sunt vai mama lor, bravo Loredana, vârsta e doar un număr!”/ „Ești divină…un exemplu pentru mulți si multe!!!”/ „Este foarte feminin și chiar o disciplină acest dans. Ține-o tot așa!”

„Complicat cu tocurile acelea atât de înalte… dar te-ai descurcat minunat! Felicitări Loredana!!”/ „Oare există ceva ce nu știi să faci?  Ai un talent unic”/ „Tot respectul! Te ador.”

ADVERTISEMENT

Multe am vrea sa fim o zi Loredana Groza! Femeia asta se reinventează, ceea ce o face mereu fresh ! Originală, nonconformistă… diva”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor la postarea de pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)

Loredana Groza se mândrește cu o siluetă impecabilă la 51 de ani. Vedeta face mult sport și are grijă la ce mănâncă. În cadrul unui interviu, blondina a declarat că nu are operații estetice, deși multe persoane nu cred acest lucru.

ADVERTISEMENT

„Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe.

Nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale”, a declarat Loredana Groza la Antena Stars.

În trecut, Loredana a declarat că singurele tratamente la care apelează sunt cele non-invazive, care o ajută să-și mențină pielea lipsită de imperfecțiuni.

ADVERTISEMENT