Life

Loredana Groza, cât pe ce să rămână cu sânii pe afară în culisele X Factor. Ce priveliște le-a oferit tuturor!

Loredana Groza a încins din nou internetul cu cea mai nouă apariție, de data aceasta chiar în culisele X Factor, unde este jurată.
30.09.2021 | 12:55
Loredana Groza cat pe ce sa ramana cu sanii pe afara in culisele X Factor Ce priveliste lea oferit tuturor
Loredana Groza, jurată la X Factor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Loredana Groza are apariții din ce în ce mai senzuale, reușind să se facă remarcată de fiecare dată.

Cântăreața a postat niște filmulețe pe contul personal de Instagram, la secțiunea Story, iar la un moment dat, în timp ce se plimbă pe holurile de la X Factor, artista aproape că rămâne cu unul din sâni pe afară.

ADVERTISEMENT

Topul negru pe care vedeta îl poartă îi scoate în evidență formele. În timp ce Lori își afișează trupul de invidiat, aceasta le povestește fanilor care sunt planurile ei.

Loredana Groza, apariție de infarct în culisele X Factor

Vedeta i-a anunțat pe urmăritori că X Factor a intrat într-o nouă etapă, în faza de Bootcamp.

„Bună, băieți! E ziua cea mare. E ziua de bootcamp! Începe competiția”, este anunțul făcut de Loredana Groza.

ADVERTISEMENT

După cum spuneam, nu este prima oară când Loredana Groza are astfel de apariții. Pentru unele din fotografiile și clipurile postate în mediul online, vedeta a primit numeroase aprecieri, dar și critici.

Muziciana nu ține cont de răutățile persoanelor care îi spun că se dezbracă din ce în ce mai des și își poartă trupul cu mândrie.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, de-a lungul ultimilor oameni, cârcotașii s-au legat și de felul în care artista arată. Lori a negat de fiecare dată că ar fi apelat la intervenții estetice, cu toate că schimbările de la nivelul feței sunt destul de evidente.

loredana groza
Loredana Groza, apariție periculos de sexy în culisele X Factor. Foto: Instagram

Neagă că ar avea vreo intervenție estetică

Lori a vrut să lămurească definitiv subiectul operațiilor sale estetice. În vară, femeia a spus că nu are nici silicoane și nu a apelat nici la lifting facial.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a spus că nu îi este ușor să se mențină. Face numeroase eforturi, de la mâncat echilibrat până la sport pentru a arăta atât de bine.

„Nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de fața ta.

Sunt tratamente și proceduri noninvazive care te ajută să fii wow. Și am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare”, a precizat Loredana Groza, potrivit profm.ro.

 

ADVERTISEMENT