Life

Loredana Groza a trăit cea mai mare umilință: ”Înghițeam în sec și ștergeam o lacrimă în colțul ochiului”. Prin ce a trecut în tinerețe

Loredana Groza a vorbit despre bullying-ul de care a avut parte în anii copilăriei. Celebra cântăreață a dezvăluit momentele traumatizante prin care a trecut.
12.08.2022 | 23:36
Loredana Groza a trait cea mai mare umilinta Inghiteam in sec si stergeam o lacrima in coltul ochiului Prin ce a trecut in tinerete
Loredana Groza, victima bullyingului în copilărie. Ce a pățit artista. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a trăit cea mai mare umilință în anii tinereții, chiar dacă era una dintre artistele care apărea pe posturile românești. Vedeta a fost pusă la zid de colegii de școală, dar și de multe cadre didactice.

Loredana Groza, victima bullyingului în copilărie. Ce a pățit artista

Loredana Groza a discutat deschis despre perioadele în care a fost tratată incorect de colegi și de profesorii de la școală, chiar și după ce ajunsese să apară pe micile ecrane. În plus, cântăreața era criticată și prin prisma fratelui său.

ADVERTISEMENT

Cristi poartă ochelari de vedere încă de mic copil, lucru care nu l-a afectat numai pe el, ci și pe vedetă. Artista era numită sora lui „chiochio”, poreclă dureroasă care și-a pus amprenta asupra sa, dovadă că nu a uitat-o nici acum.

„Trauma care se creează este o traumă pe care o porţi cu tine o viaţă întreagă, copilul păstrează acest complex de inferioritate, o spun din propria experienţă.

ADVERTISEMENT

Am trăit şi eu momente de genul ăsta, fratele meu poartă ochelari şi, când a venit la şcoală cu lentile groase, toată lumea îl poreclise «chio-chio», şi pe mine, sora lui «chiochio». 

Aveam un profesor de tehnologie care îmi spunea: «Hai, Steluţa, la tablă, hai să te vedem, că la televizor eşti mare şi tare». Voia să mă pună jos. Nu m-a descurajat, eram deja în perioada în care luasem contact cu succesul.

ADVERTISEMENT

Asta îţi dă o anumită putere, încredere. Mă lăsam şi nu comentam, înghiţeam în sec şi ştergeam o lacrimă în colţul ochiului”, a declarat Loredana Groza într-o emisiune Sinteza zilei de la Antena 3.

Loredana Groza, suferință uriașă în perioada comunistă

Loredana Groza a trăit o suferință enormă și în perioada comunistă, după ce unele dintre piesele sale au fost interzise pe posturile de televiziune. Cântăreața care a câștigat Steaua fără nume nu a mai apărut pe post o perioadă lungă.

ADVERTISEMENT

Există foarte multe zvonuri legat de motivele pentru care blondina a stat departe de televiziune, printre acestea numărându-se faptul că avea părul prea lung sau buzele prea mari. Și acestea nu sunt singurele pretexte.

ADVERTISEMENT