Life

Loredana Groza, apariție de infarct. Artista a mers la sală fără lenjerie intimă

Loredana Groza și-a uimit fanii cu ultima sa apariție. Faimoasa artistă s-a afișat în sala de fitness, fără a purta însă lenjerie intimă.
12.10.2023 | 15:18
Loredana Groza aparitie de infarct Artista a mers la sala fara lenjerie intima
Loredana Groza, apariție de infarct. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Loredana Groza este de departe una dintre cele mai apreciate cântărețe. Iar deși are 53 de ani, artista nu își arată deloc vârsta. Știe cum să se mențină în formă, dovada cea mai cară fiind cele mai recente imagini postate de aceasta.

Loredana Groza, apariție de infarct pe internet, fără lenjerie intimă

Loredana Groza este extrem de activă pe contul ei de socializare. Artista postează instant diferite clipuri video, dar și numeroase imagini. Totodată, de-a lungul timpului aceasta a avut mai multe apariții controversate.

ADVERTISEMENT

Unii au pus-o la zid nu de puține ori pentru că ar fi prea îndrăzneață, în timp ce alții o laudă pentru faptul că este piñata de viață și știe cum să își pună corpul în valoare. Așa s-a întâmplat și de această dată.

Loredana Groza a distribuit un clip video pe contul personal de socializare, de la sală. Mai exact, artista s-a filmat în timp ce făcea exercițiile fizice de zi cu zi. Ținuta ei a fost însă piesa de rezistență.

ADVERTISEMENT

Mai exact, vedeta a optat pentru o pereche de colanți cu decupaje îndrăznețe. Iar dacă stăm să ne uităm atent, se pare că Loredana Groza nu purta lenjerie intimă. În partea superioară în schimb, vedeta a optat pentru un top cât se poate de sexy.

„Astăzi vă iau cu mine la sală! Pentru că mă întrebați de multe ori ce exerciții, cum, ce se întâmplă ca să fii în formă, am un singur sfat: exersați în fiecare zi. Practica te duce mai departe. În fiecare zi cu 1% mai buni și mai puternici. Veniți cu mine, sexy până la moarte!”, a spus Loredana pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Loredana Groza, apariție de infarct. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
Loredana Groza, apariție de infarct. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik

Cum se menține în formă vedeta

Iar reacțiile evident că nu au încetat să apară. Nu puțini sunt cei care au spus că vedeta chiar nu își arată vârsta. De asemenea, unele persoane i-au dat doar 25 de ani, în timp ce altele au lăudat-o pentru modul în care se menține în formă.

Au fost și comentarii mai răutăcioase, unii acuzând-o pe artistă că ar fi prea ”vulgară”. Menționăm faptul că de-a lungul timpului s-a tot scris că Loredana Groza ar fi apelat la ajutorul medicului estetician. Vedeta a negat însă de fiecare dată acest lucru și a spus că secretul este altul.

ADVERTISEMENT

Mai exact, artista povestea că reușește să arate impecabil datorită unui stil de viață echilibrat. Aceasta este extrem disciplinată și de asemenea știe foarte bine ce să mănânce, dar și în ce cantități.

„Pot să îmi permit orice, numai că, ca orice lucru pe care ți-l permiți, dacă ți-l permiți prea mult, nu îți mai permite el după aceea să mai intrii în personaj. Cred că trebuie să ai o disciplină în orice în viață, iar sportul nu e suficient dacă nu e dublat de o dietă”, poveste artista într-un interviu acordat pentru click.ro.

ADVERTISEMENT