Life

Loredana Groza, de nerecunoscut, din nou! Ce au observat fanii. S-a pozat pentru prima oară așa – Foto

06.08.2020 | 23:56
Loredana Groza de nerecunoscut din nou Ce au observat fanii Sa pozat pentru prima oara asa  Foto
ADVERTISEMENT

Loredana Groza a ajuns din nou de nerecunoscut. Cântăreața care va fi din toamnă jurată la X Factor a postat o imagine atipică pentru felul în care și-a obișnuit admiratorii în ultima vreme.

Loredana Groza, poză fără decolteu pe Instagram

Diva muzicii ușoare românești a renunțat pentru moment la decolteurile generoase și a pus o poză ceva mai decentă.

ADVERTISEMENT

În imaginea recentă de pe Instagram, Lori are părul prins în două codițe, iar operațiile estetice pe care și le-a făcut în ultima vreme i-au făcut pe urmăritorii de pe rețeaua de socializare să exclame a mirare.

Cele mai multe mesaje pe care le-a primit artista au fost pozitive.

„Senzuală și scumpă ca întotdeauna ești prințesă; Frumoși ochi; Ciao, cara (n.r.: în italiană, „scumpo”)”, sunt câteva dintre comentariile pe care le-a strâns muziciana la imaginea de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Vedeta a recunoscut în urmă cu ceva vreme că a intervenit într-adevăr la aspectul ei fizic, căci era totul deja prea evident pentru a nega intervențiile estetice.

Ce intervenție și-a făcut diva

„Secretul fumuseţii nu stă în operaţii. Nu ne naştem perfecţi, nimeni nu e perfect. Trebuie să avem dorinţa de a fi mai frumoşi şi nu doar fizic. În fiecare zi meditez şi mulţumesc pentru aceste daruri şi pentru oamenii din viaţa mea“, a spus fosta jurată de la Vocea României.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă pe scenă este dezinhibată, la fel și în fața camerelor de luat vederi, vedeta este de o timiditate rară.

„Pentru mine, scena este spaţiul în care pot să mă transform şi să mă duc într-un alter ego, să devin Loredana artista, cea care poate să depăşească orice timiditate sau trac. Simt că acolo sunt o luptătoare, o gladiatoare aruncată în ring. Timiditatea este ceva cu care unii se nasc şi de care înceracă toată viaţa să se vindece. Pentru mine scena este un loc în care mă vindec de toate aceste inerţii pe care le creează mintea”, a spus Lori într-un interviu pentru Adevărul în luna aprilie.

ADVERTISEMENT
loredana groza
Așa arată acum Loredana Groza. Foto: Instagram