Life

Loredana Groza, fotografie interzisă cardiacilor. Cum a încins diva imaginația bărbaților

Loredana Groza nu se dezminte. Cântăreața și-a șocat fanii cu o apariție incendiară pe plajă. Vedeta a îmbrăcat un costum de baie minuscul, cu posteriorul la vedere.
30.07.2022 | 14:52
Loredana Groza a incendiat internetul cu un costum de baie minuscul. Sursa foto: Instagram.
ADVERTISEMENT

Loredana Groza a dovedit de-a lungul timpului că este o persoană lipsită de inhibiții. Cântăreața nu se sfiește să posteze imagini sexy cu ea. Cele mai recente imagine o înfățișează pe Lori pe plajă, unde a apărut cu un costum de baie minuscul, cum puține femei ar avea curajul să poarte.

Loredana Groza, apariție incendiară pe plajă

Loredana Groza, în vârstă de 52 de ani, și-a obișnuit fanii cu postările ei, care mai de care mai îndrăznețe. Într-o filmare pe Instastory, Loredana apare la plajă, într-un costum de baie de culoare neagră din două piese. Costumul de plajă are la spate doar câteva lănțișoare alcătuite din pietricele prețioase, care îi lasă la vedere posteriorul, bombat, în toată splendoarea lui.

ADVERTISEMENT
Loredana Groza
Loredana Groza și-a arătat fundul într-un costum de baie minuscul. Sursa foto: Captură Inastory.

Cântăreața dovedește că arată bine nu doar în partea din față, ci și de la spate. În alte postări anterioare, solista a publicat o imagine din vacanța din vacanța efectuată în Mykonos, iar fanii ei au fost extrem de încântați să observe că lori are pătrățele pe abdomen. Comentariile și aprecierile la adresa ei nu au întârziat să apară.

“Frumoasă și arătoasă la vârsta pe care o are..!!!”, “Arăți super Lory! Ai făcut și pătrățele!”, “O adevărată amazoană!”, i-au scris mai mulți fani.

ADVERTISEMENT

Acuzată că are intervenții estetice

Totuși, mai multe persoane, au acuzat-o pe artistă că ar avea operații estetice, însă Loredana Groza a negat acest lucru. 

Artista a declarat că ea a avut dintotdeauna un bust beneros și buze voluminoase. Și tocmai din acest motiv, Loredana și-a reamintit cum comuniștii au interzis-o la televiziune.

ADVERTISEMENT

“Nu mai vreau să intru în această polemică. E o prostie. În primul rând nimeni nu trebuie să se justifice pentru nimic. Nu dau socoteală nimănui, decât în fața lui Dumnezeu, în fața fanilor mei.

Și ei știu cine e Lori, știu că eu am avut un piept generos întotdeauna, de la începutul carierei mele, mai ales din filmul Din a doua cădere a Constantinopolului. Nu existau silicoane pe atunci. Am avut buze mari, de asta m-au interzis cei de la televiziune și comuniștii pe atunci pentru că eram prea sexy.

ADVERTISEMENT

Aveam buzele prea voluminoase, părul prea lung, sânii prea mari. Și pe atunci chiar nici nu se auzise de așa intervenții… oamenii care sunt limitați și influențabili sau pur și simplu răutăcioși, oamenii aceia comentează.

Pentru că cine mă cunoaște știe că sunt și întotdeauna am fost originală sută la sută. Nu că aș avea ceva de comentat cu persoanele care vor să arate mai bine, să își îmbunătățească imaginea, îi apreciez că investesc în asta”, a spus Loredana Groza, într-un interviu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT