Life

Loredana Groza împlinește 53 de ani. Mesajul postat de vedetă: ”E ziua mea de Re-Naștere”

Loredana Groza împlinește 53 de ani și nu se plânge deloc. Artista spune că este ziua ei de ”re-naștere” și a transmis și un mesaj emoționant.
10.06.2023 | 15:07
Loredana Groza implineste 53 de ani Mesajul postat de vedeta E ziua mea de ReNastere
Loredana Groza împlinește 53 de ani. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Loredana Groza împlinește 53 de ani. În ciuda vârstei sale însă, aceasta continuă să se mențină în formă și să arate impecabil. De asemenea, se poate declara o femeie împlinită din mai multe puncte de vedere.

Loredana Groza împlinește 53 de ani

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Multe dintre piesele ei continuă să fie fredonate chiar și acum. Dincolo de asta, ea este și o prezentatoare tv de succes, dar și o dansatoare.

ADVERTISEMENT

Pe lângă cariera ei din domeniul artistic, aceasta are și numeroase contracte de imagine. Tocmai din acest motiv, când vine vorba de aspectul fizic, Loredana Groza este extrem de atentă la detalii.

Nu de puține ori s-a vorbit despre operațiile sale estetice. Loredana Groza a spus însă întotdeauna că totul se datorează unul stil de viață cât se poate de echilibrat, dar și activ. Aceasta arată mai tânără pe zi ce trece, iar fanii ei au remarcat cu siguranță acest lucru.

ADVERTISEMENT

Cum se simte Loredana Groza de ziua ei? Vedeta împlinește 53 de ani pe 10 iunie. Într-o postare pe contul personal de socializare, aceasta a publicat o imagine, alături de o descriere pe măsură. Artista nu îmbătrânește, ci ”renaște”, după cum spune chiar ea.

Mesajul postat de artistă de ziua ei

De asemenea, ea le-a mulțumit celor care o apreciază pentru munca sa și nu numai. În mesajul postat, Loredana Groza îi mulțumește și lui Dumnezeu pentru darul pe care i l-a dat și pentru că reușește să îi facă pe cei din jurul ei fericiți.

ADVERTISEMENT

„Iată, a mai trecut un an.. E 10 iunie! E ziua mea de Re-Naștere:)… Vă mulțumesc pentru că m-ați primit în viețile voastre, în sufletele voastre și că ați ales să mergeți alături de mine în această călătorie fantastică care este viața!

Viața e poezie! Cu fiecare an care trece avem posibilitatea de a învăța să trăim mai intens, mai frumos, mai profund, să ne bucurăm pur și simplu de viață indiferent de ce ne vine în cale.. Mulțumesc divinității că mi-a dat această misiune de a face oamenii mai fericiți prin glasul meu, prin cântecele mele!

ADVERTISEMENT

Recunoștința și dragostea mea pentru voi sunt nesfârșite!🙏🏻❤️ ~Loredana”, a fost mesajul pe care Loredana Groza l-a postat pe pagina sa de Instagram, odată cu împlinirea celor 53 de ani.

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Povestea elevului de la Centrul de Detenţie care a luat 10 la Matematică...
Povestea elevului de la Centrul de Detenţie care a luat 10 la Matematică la Bac. Visează să dea la Drept
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a...
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a părăsit România, unde a venit pentru a-şi vedea tatăl la azil!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
HARTA URȘILOR din ROMÂNIA! Unde e PERICULOS să MERGI
HARTA URȘILOR din ROMÂNIA! Unde e PERICULOS să MERGI
Răsturnare de situație. De ce a murit tânăra atacată de urs la Bușteni....
Răsturnare de situație. De ce a murit tânăra atacată de urs la Bușteni. Medicii au stabilit totul
Kate și William, pe urmele lui Meghan și Harry. Decizie șoc
Kate și William, pe urmele lui Meghan și Harry. Decizie șoc
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o...
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o cameră de hotel din Milano. ”S-a dus inocența! Pe urmele mamei, din păcate”
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și...
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și distrug rutele de aprovizionare cu armament
Secretul longevității Sofiei Vicoveanca, la 82 de ani: „Eu mănânc fructele, nu le...
Secretul longevității Sofiei Vicoveanca, la 82 de ani: „Eu mănânc fructele, nu le storcesc pe față!”. De ce se ferește total, ca să nu-și distrugă vocea?