Life

Loredana Groza, jignită cum nu se aștepta. Jurata de la X Factor, victima unui nou derapaj în spațiul virtual

01.10.2020 | 17:44
Loredana Groza jignita cum nu se astepta Jurata de la X Factor victima unui nou derapaj in spatiul virtual
ADVERTISEMENT

Loredana Groza a primit unul din cele mai urâte comentarii pe care îl poate primi o femeie pe contul personal de Instagram, la una dintre fotografiile postate de vedetă din culisele X Factor.

Loredana Groza, luată la bani mărunți din cauza decolteului ei

Tot mai multe celebrități care se expun în spațiul public se confruntă, pe lângă aprecierile fanilor, cu hate-ul din mediul online.

ADVERTISEMENT

Problema devine una din ce în ce mai serioasă, căci multe vedete de la noi au început să ia măsuri împotriva jignirilor, ba blocând zeci și sute de urmăritori, ba dezactivând opțiunea de a comenta la postări cum a făcut Oana Radu.

Jurata de la X Factor a primit în mare parte aprecieri la una din cele mai recente poze postate pe Instagram, însă printre ele s-au strecurat și câteva comentarii care nu fac cinste niciunui om, oricât de mult i-ar displăcea un anumit artiste, indiferent de motive.

ADVERTISEMENT

Decolteul generos al Loredanei a ”inspirat” un utilizator al rețelei Instagram să facă o remarcă destul de obscenă.

Cineva a întrebat-o pe cântăreață „cât costă litrul?”, referindu-se la sânii ei, comentariu ce este denigrant pentru o femeie.

ADVERTISEMENT

Hate-ul din mediul online, o problemă reală

O altă persoană din cele care o urmăresc pe vedeta Antenei 1 a întrebat-o ce fel de specimen este, cu o gramatică, ce-i drept, lacunară.

Loredana Groza nu este prima artistă din România, după cum spuneam mai sus dând exemplul Oanei Radu, care devine ținta haterilor.

ADVERTISEMENT

Problema revărsării urii în mediul online a devenit din ce în ce mai serioasă și, pe lângă vedete, multe persoane au reclamat de la apariția rețelelor de socializare că se simt hărțuite ori că li se face bullying.

Loredana a ignorat cu diplomație comentariul respectiv, evitând să intre în mocirlă și este unul din exemplele că ignorarea poate fi cea mai puternică armă în astfel de situații.

 

ADVERTISEMENT